Prima pagină » Cancan ultimă oră » Larisa Popa a dezvăluit motivul real pentru care l-a părăsit pe Pescobar! Ce are de gând să facă tânăra acum

Larisa Popa a dezvăluit motivul real pentru care l-a părăsit pe Pescobar! Ce are de gând să facă tânăra acum

21 mart. 2024, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Prezentă în cadrul unui podcast, tânăra a vorbit despre decizia de a merge pe propriul drum, dar și despre motivele care au stat în spatele hotărârii sale de a rupe colaborare cu Pescobar.

De câteva luni, în mediul online au apărut numeroase zvonuri care susțineau că Larisa a încheiat colaborarea cu Pescobar, însă niciunul dintre cei doi nu au dezbătut acest subiect până în acest moment.

Larisa și-a făcut curaj și a vorbit despre plecarea sa de la „Taverna racilor”, menționând că toți apropiații săi au avut parte de un șoc în momentul în care au aflat de planurile sale de viitor.

Larisa a confirmat că nu mai lucrează cu Pescobar

Larisa a recunoscut că a evoluat foarte mult în perioada în care a lucrat aproape de Pescobar, însă că își dorește să meargă pe propriul drum și să nu mai aibă doar „statutul” de angajată.

Fără să ofere prea multe detalii despre ceea ce își dorește să facă pe mai departe, a ținut să precizeze faptul că are planuri mari cu viața sa.

„Pentru unii, cu siguranță, vestea este îmbucurătoare, sunt absolut convinsă de asta, și din firmă, și din exterior. În ianuarie, cât a fost închis și nu am mai apărut, toată lumea credea că eu nu mai lucrez. Eu acum spun public că nu mai lucrez, dar, cut toate astea, eu sunt ok, adică viața merge înainte.

Îl respect foarte mult pe Pescobar, familia lui, toate cunoștințele pe care le-am făcut prin el și, prin intermediul acestui podcast, vrau să-i mulțumesc pentru tot, să zic așa. Prin el m-am format, am învățat foarte multe de la el și, cu toate astea, astăzi înainte pot spune că sunt doar Larisa, nu Larisa a lui Pescobar, deși nu am cum să schimb asta, pentru că toată lumea așa m-a cunoscut și așa mă știe nu mă deranjează asta. De când am apărut în mediul online, toată lumea așa mă știe, Larisa a lui Pescobar, dar viața mea, de azi înainte, se va schimba. A fost o experiență foarte frumoasă, adică m-am dezvoltat enorm în doi ani, că sunt aproape doi ani de zile de când am revenit în firmă, dar cu totul sunt 8 ani plini, cât alții într-o viață, poate, și o spun cu toată sinceritatea. 8 ani în care am evoluat, m-am schimbat, dar, cu toate astea, viața mea nu se blochează aici, cu siguranță de astăzi înainte voi face mult mai multe lucruri, am planuri mari cu viața mea. Nu aș putea să zic în momentul de față ce fac mâine, poate vreau să-mi încep un business, poate vreau să rămân în zona asta de online, doar că o să fiu activă oricum pe toate rețelele,

clar, mai puțin pe pagina Taverna Racilor, dar, cu toate astea, o să-mi țin viața și mai privată, pentru că orice știe lumea despre tine, încearcă să strice, asta o spun de fiecare dată și cumva. Nu vreau să mă expun foarte mult.Adică o să arăt lumii ce fac, dar puțin câte puțin, totul o să decurgă normal. O să arăt puțin câte puțin. Nu bat pasul pe loc”, a spus Larisa în podcast-ul „Tare de tot”.

Larisa și Pescobar încă mai țin legătura

Chiar dacă nu mai lucrează cu Pescobar, Larisa încă ține legătura cu acesta și cu familia sa. Tânăra a menționat că în tot acest timp, din pricina volumului mare de muncă, nu a mai avut timp și pentru viață personală, așa că de acum înainte își dorește să își schimbe prioritățile.

„Eu am avut idei de a pleca (de la Pescobar), în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc. În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni, a fost alegerea mea de a mă focusa doar pe muncă, doar ca să-mi ating anumite obiective pe care mi le doream, o mașină, urmează și un apartament.

Ruptura s-a produs dintr-o dată, eu în continuare țin legătura cu Pescobar și cu mama lui, cu sora lui la fel. Acum, în momentul de față, oamenii din online află că nu mai lucrez, dar apropiații și colegii știu deja. Toată lumea a fost în șoc. Nimeni n-ar fi crezut vreodată că eu nu o să mai lucrez la taverna racilor. Momentan, chiar vreau să fiu eu cu mine. Cumva simt, că eu chiar pot mai mult. Adică, jobul ăsta nu a fot un singur job, jobul ăsta a fost un cumul, dar este la nivel de job, eu știu că pot mai mult”, a mai spus Larisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *