Prima pagină » Cancan » Larisa Popa a confirmat că nu mai lucrează pentru Pescobar. Tânăra este dispusă să nu se mai uite în urmă!

Larisa Popa a confirmat că nu mai lucrează pentru Pescobar. Tânăra este dispusă să nu se mai uite în urmă!

22 mart. 2024, 07:54,
BZI.ro, în Cancan

Cu puțin timp în urmă, Larisa Popa a confirmat că nu mai lucrează pentru Pescobar. După o perioadă de doi ani petrecută la „Taverna Racilor”, locul unde a cunoscut faima, tânăra a decis să renunțe la acest loc de muncă.

În cadrul unui podcast, ea a discutat despre motivele care au stat la baza acestei decizii, dar și despre planurile sale de viitor, care implică o carieră independentă.

Zvonuri legate de o posibilă rupere a colaborării dintre Larisa și Pescobar circulau online de mai multe luni. Totuși, abia acum tânăra a confirmat public această informație, în cadrul unui podcast. Până la acest moment, niciunul dintre cei doi nu a abordat subiectul în mod oficial.

Larisa a găsit tăria de a vorbi despre despărțirea de „Taverna Racilor”. Ea a mărturisit că cei apropiați au fost surprinși și chiar șocați când au aflat despre planurile sale de a urma o carieră independentă.

Larisa Popa a confirmat că nu mai lucrează pentru Pescobar

Larisa a subliniat că experiența de la „Taverna Racilor” a contribuit semnificativ la evoluția sa profesională. Cu toate acestea, ea simte nevoia de a-și urma propria cale și de a depăși statutul de simplu angajat.

Deși nu a dezvăluit detalii concrete despre proiectele sale viitoare, Larisa a dat de înțeles că are ambiții mari și planuri semnificative pentru viața sa.

„Pentru unii, cu siguranță, vestea este îmbucurătoare, sunt absolut convinsă de asta, și din firmă, și din exterior. În ianuarie, cât a fost închis și nu am mai apărut, toată lumea credea că eu nu mai lucrez. Eu acum spun public că nu mai lucrez, dar, cut toate astea, eu sunt ok, adică viața merge înainte.

Îl respect foarte mult pe Pescobar, familia lui, toate cunoștințele pe care le-am făcut prin el și, prin intermediul acestui podcast, vrau să-i mulțumesc pentru tot, să zic așa. Prin el m-am format, am învățat foarte multe de la el și, cu toate astea, astăzi înainte pot spune că sunt doar Larisa, nu Larisa a lui Pescobar, deși nu am cum să schimb asta, pentru că toată lumea așa m-a cunoscut și așa mă știe nu mă deranjează asta. De când am apărut în mediul online, toată lumea așa mă știe, Larisa a lui Pescobar, dar viața mea, de azi înainte, se va schimba.

A fost o experiență foarte frumoasă, adică m-am dezvoltat enorm în doi ani, că sunt aproape doi ani de zile de când am revenit în firmă, dar cu totul sunt 8 ani plini, cât alții într-o viață, poate, și o spun cu toată sinceritatea. 8 ani în care am evoluat, m-am schimbat, dar, cu toate astea, viața mea nu se blochează aici, cu siguranță de astăzi înainte voi face mult mai multe lucruri, am planuri mari cu viața mea. Nu aș putea să zic în momentul de față ce fac mâine, poate vreau să-mi încep un business, poate vreau să rămân în zona asta de online, doar că o să fiu activă oricum pe toate rețelele, clar, mai puțin pe pagina Taverna Racilor, dar, cu toate astea, o să-mi țin viața și mai privată, pentru că orice știe lumea despre tine, încearcă să strice, asta o spun de fiecare dată și cumva. Nu vreau să mă expun foarte mult.Adică o să arăt lumii ce fac, dar puțin câte puțin, totul o să decurgă normal. O să arăt puțin câte puțin. Nu bat pasul pe loc.”, a spus Larisa în podcast-ul „Tare de tot”.

Mai țin legătura Larisa și Pescobar?

Deși colaborarea profesională cu Pescobar a luat sfârșit, Larisa a păstrat o relație amiabilă cu acesta și familia sa. Ea a mărturisit că, din cauza volumului mare de muncă, a neglijat viața personală în ultima perioadă. De acum înainte, își dorește să își reechilibreze prioritățile și să acorde mai multă atenție acestui aspect.

„Eu am avut idei de a pleca (de la Pescobar), în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc. În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni, a fost alegerea mea de a mă focusa doar pe muncă, doar ca să-mi ating anumite obiective pe care mi le doream, o mașină, urmează și un apartament.

Ruptura s-a produs dintr-o dată, eu în continuare țin legătura cu Pescobar și cu mama lui, cu sora lui la fel. Acum, în momentul de față, oamenii din online află că nu mai lucrez, dar apropiații și colegii știu deja. Toată lumea a fost în șoc. Nimeni n-ar fi crezut vreodată că eu nu o să mai lucrez la taverna racilor. Momentan, chiar vreau să fiu eu cu mine. Cumva simt, că eu chiar pot mai mult. Adică, jobul ăsta nu a fot un singur job, jobul ăsta a fost un cumul, dar este la nivel de job, eu știu că pot mai mult.”, a mai spus Larisa.

După o serie de zvonuri apărute în presă, Larisa Popa a confirmat că nu mai lucrează pentru Pescobar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *