Prima pagină » Actualitate » Larisa lui Pescobar a recunoscut: „Sunt îndrăgostită de tot!”
Larisa lui Pescobar a recunoscut: „Sunt îndrăgostită de tot!”

Larisa lui Pescobar a recunoscut: „Sunt îndrăgostită de tot!”

02 nov. 2023, 08:13,
BZI.ro, în Actualitate

Larisa lui Pescobar a recunoscut, în cele din urmă, ce relație are cu șeful ei. Larisa Popa, managera restaurantelor lui Pescobar, a spus ce relație există, de fapt, între ei, după ce au fost „cuplați” de nenumărate ori.

Larisa lui Pescobar a recunoscut

Larisa Popa, în vârstă de 25 de ani, lucrează pentru Pescobar de 7 ani, ajungând în compania sa imediat după ce a terminat facultatea. Omul de afaceri are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei, iar ipostazele în care apar împreună au stârnit mai multe reacții. De mai multe ori, Larisa Popa și Pescobar au fost „cuplați” de internauți și, în cele din urmă, au decis să dea cărțile pe față și să vorbească despre ce este între ei, cu adevărat. Cu toate acestea, afirmațiile Larisei au ridicat și mai multe semne de întrebare.

Întrebată, în cadrul unei emisiuni online, dacă este îndrăgostită de șeful ei, a răspuns, după ce a făcut o pauză de câteva secunde.

„Sunt îndrăgostită de tot ce e el ca om”, s-a limitat să zică Larisa.

Mai mult decât atât, după ce s-a pus problema că ar putea deveni chiar mama copiilor săi, aceasta a început să râdă și a evitat să dea un răspuns.

Pescobar spune că nu are nicio legătură cu Larisa Popa

În urma acestei declarații, mulți au început să vorbească despre controversata lor relație, însă Paul Nicolau, alias Pescobar, a ținut să-i asigure pe toți că relația ce-i leagă pe cei doi este una de prietenie, dar și de patron – angajată.

Pescobar a negat orice fel de implicare amoroasă din partea oricăruia dintre ei. Patronul de restaurant a precizat că sunt atât de apropiați, deoarece Larisa este omul lui de încredere și se înțeleg foarte bine.

„Am viață liniștită cu Larisa, că are grijă de oameni, de calitatea serviciilor, de afacere. Băi, frate, ea e numărul unu. Ea e partea frumoasă a business-ului, mai am și o parte masculină. E un joc de marketing și e o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani de zile, a crescut cu business-ul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa, on de încredere. E mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant și asta contează mult”, a spus Pescobar, în cadrul unui podcast.

Larisa Popa se afișează pe rețelele de socializare în ipostaze sexy, semn că este foarte mândră de formele sale. Ceea ce nu mulți știu este că tânăra a apelat, în ultimii ani, la iscusința deosebită a medicilor esteticieni, modificându-și buzele și bustul. Tânăra a lucrat și la stilul vestimentar, afișându-se acum în haine cât mai mulate și decoltate.

Sinceră și foarte asumată de fel, Larisa Popa nu și-a șters fotografiile de pe vremea când nu călcase încă pragul medicilor chirurgi, lăsând la vedere etapele transformării sale.

După ce a terminat studiile la un liceu tehnologic din Argeș, tânăra a decis să urmeze facultatea militară, însă nu a reușit să treacă de probele eliminatorii. Ulterior, aceasta s-a reorientat, așa că s-a înscris la Facultatea Politehnica din București.

Acum, Larisa lui Pescobar a recunoscut, în cele din urmă, ce relație are cu șeful ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *