Prima pagină » Actualitate » Larisa lui Pescobar a făcut senzație la piscină! Realitatea e diferită de pozele făcute în photoshop!

Larisa lui Pescobar a făcut senzație la piscină! Realitatea e diferită de pozele făcute în photoshop!

11 iun. 2024, 09:48,
BZI.ro, în Actualitate

Vara și-a intrat în drepturi, gradele în termometre au urcat bine de tot, așa că din ce în ce mai multe domnișoare aleg să se răcorească la piscinele din Capitală. Pe o vreme caniculară, sub un soare arzător, Larisa lui Pescobar a făcut senzație la piscină. Larisa Popa și Adelina Nica au mers împreună la o piscină din nordul Capitalei. O idee numai bună pentru o zi caniculară.

Larisa lui Pescobar a făcut senzație la piscină

Larisa Popa, cunoscută ca Larisa lui Pescobar, și Adelina Nica au ales să meargă la o piscină din nordul Capitalei, acolo unde au vrut să rupă gura târgului. Și-au luat cele mai sexy și decupate costume de baie, s-au dat cu mult ulei și cremă de plajă și s-au pus pe bronzat. Însă, nu înainte de a face o ședință foto care să lase fără aer toată suflarea masculină de pe Instagram.

Larisa și Adelina s-au fotografiat reciproc în ipostaze incendiare, cât mai contorsionate, ca să iasă pozele perfecte. Prima „la pozat” a fost Adelina care a arătat ce avea ea mai de preț pe cameră, urmată de Larisa. Și aceasta din urmă a dat tot ce este mai bun ca aparatul foto să capteze frumusețea și formele sale apetisante. Urmăritorii fetelor au înroșit butonul de like când au văzut asemenea bunăciuni. Numai că, fosta lui Pescobar a cam abuzat de programele de editare. Și nu, nu suntem noi cârcotași, ci se poate vedea cu ochiul liber.

Larisa a vrut să arate perfect, dar în realitate lucrurile stau altfel. Mai că o întrece pe Adriana Lima în vremurile ei bune. Imediat după ce s-a terminat ședința foto, fosta lui Pescobar a luat telefonul și s-a apucat de răsfoit printre fotografii. A ales ce este mai frumos și, pe deasupra, a adăugat și câteva retușuri și filtre, ca să arate așa cum vrea ea.

Imaginile postate de brunetă pe Instagram nu au nicio legătură cu realitatea. Talia este mai accentuată, pielea mai bronzată și trupul sculptat.

Ce relație a avut Larisa Popa cu Pescobar

Larisa Popa, fosta angajată a lui Pescobar, a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu afaceristul. Tânăra nu a mai ținut cont de nimic și a scos la iveală motivul pentru care nu au format niciodată un cuplu.

Larisa Popa a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a confirmat plecare de la Taverna Racilor. Tânăra a fost mâna dreaptă a lui Pescobar o perioadă lungă, ajutându-l să își administreze afacerea de succes.

În luna martie 2024, aceasta a anunțat că nu mai colaborează cu patronul HoReCa. Mai mult, Larisa Popa s-a gândit să se reprofileze. Își dorește să activeze într-un domeniu la care puțini s-ar fi gândit. Tânăra ar vrea să se lanseze în muzică, având mai mult timp la dispoziție acum.

De când nu mai lucrează la Taverna Racilor, fosta angajată a lui Pescobar a avut mai multe apariții în mediul online. Prin intermediul live-urilor de pe TikTok, aceasta a răspuns la toate curiozitățile prietenilor virtuali despre bărbatul care i-a fost șef. Acum, Larisa lui Pescobar a făcut senzație la piscină, unde a mers alături de Adelina Nica.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *