Prima pagină » Cancan » Larisa Iordache va aduce pe lume o fetiță. Ce nume a ales pentru primul ei copil

Larisa Iordache va aduce pe lume o fetiță. Ce nume a ales pentru primul ei copil

14 oct. 2024, 13:12,
Radu Vasiluță în Cancan

Fosta gimnastă Larisa Iordache va aduce pe lume o fetiță la începutul anului viitor, ea și soțul ei urmând să devină părinți pentru prima dată. Recent, aceasta și-a etalat burtica de gravidă pe contul de socializare fiind nespus de fericită. Mai mult, Larisa Iordache a precizat și ce nume a ales pentru bebelușul ei și al lui Cristian Chiriță.

Larisa Iordache se pregătește să devină mamă pentru prima dată, ea fiind deja însărcinată în 5 luni. Fosta campioană la gimnastică, care a anunțat în urmă cu mai bine de o lună că este gravidă, se bucură din plin de această perioadă și recent și-a făcut și fanii părtași la transformarea ei, potrivit LPF.

Și-a etalat burtica pe contul de socializare

Fosta gimnastă și-a etalat mândră burtica pe rețelele de socializare, împărtășindu-le fanilor și trăirile ei.

„Tot ce mi-am dorit, mica familie pe care o am acum și o casă plină de iubire. Sunt recunoscătoare! 🤍🌸🥰”, a scris fosta gimnastă zilele trecute, alături de fotografii care o înfățișează cu o burtică tot mai rotundă.

Deși trecută prin febra multor competiții sportive cu miză enormă, acum Larisa Iordache trece prin cu totul altfel de emoții și înfruntă o provocare diferită alături de soțul ei, Cristian Chiriță.

„Te dorim și te așeptăm cu nerăbdare. Ești o binecuvântare, iar noi ne simțim binecuvântați că ne-ai ales ca părinți. 🤍♾️ iubirea noastră infinită🌸”, a mai scris Larisa.

Larisa Iordache va aduce pe lume o fetiță

Tranziția de la viața de sportiv de performanță la cea de părinte pare să fie una naturală pentru Larisa. Dacă la început fosta gimnastă a ales să nu dezvăluie sexul bebelușului, în cele din urmă a făcut-o, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Aceasta surprinde imagini de la petrecerea de anunțare a sexului bebelușului, atunci când rozul a anunțat că în familia lor va veni o fetiță.

Pe contul personal de Instagram, multipla campioană mondială și europeană a anunțat că ea și soțul său așteaptă o fetiță!

„Esteeee fetiţăăăăă. Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră!”, a transmis Larisa Iordache, pe Instagram.

Totodată, aceasta a anunțat și numele alese pentru bebeluș. Inițial, când încă nu aflase sexul copilului, ea și soțul ei au pregătit două nume – de băiat și de fată. Acum a dezvăluit că pe fetița lor o va chema Amira.

„Ne dorim foarte tare ca copilul nostru să crească sănătos, în armonie și cred că o să încerce absolut toate sporturile, pentru că suntem în lumea sportului”, a mai precizat Larisa Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`