Prima pagină » Cancan ultimă oră » Larisa Iordache și Cristian Chiriță se pregătesc să devină părinți. Gimnasta și soțul ei au ales numele pentru bebelușul lor

Larisa Iordache și Cristian Chiriță se pregătesc să devină părinți. Gimnasta și soțul ei au ales numele pentru bebelușul lor

13 sept. 2024, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Larisa Iordache și Cristian Chiriță se pregătesc să devină părinți pentru prima dată! Gimnasta și soțul ei au ales numele pentru bebelușul lor și l-au dezvăluit în fața tuturor! Sunt două nume rare în România!

Pregătirile sunt în toi pentru Larisa Iordache și Cristian Chiriță! Cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată și sunt pregătiți pentru cel mai important pas din viața lor. Acum au dezvăluit cele două prenume pe care l-au ales pentru bebelușul lor!

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au ales cele două prenume pentru bebelușul lor

Pentru că nu știu încă sexul bebelușului, Larisa Iordache și Cristian Chiriță au ales atât un prenume de fetiță, cât și unul de băiețel. Au vrut ca bebelușul lor să poarte nume rare și au reușit să le găsească pe cele care cred ei că i se vor potrivi perfect.

Gimnasta a declarat că cel mai important, însă, este ca bebelușul lor să fie sănătos și să fie pasionat de domeniu sportiv, la fel ca și părinții lui. Larisa Iordache va afla curând dacă va avea o fetiță sau un băiețel.

Până atunci, însă, se bucură de perioada frumoasă pe care o traversează alături de soțul ei. Cei doi au declarat că este un copil foarte dorit. Vestea că este însărcinată i-a adus Larisei Iordache o bucurie greu de descris în cuvinte.

„Am două nume, unul pentru fată și unul pentru băiat. Pentru fată Amira și pentru băiat Isac. Eu sunt pregătită. Mi se pare că sună foarte drăguț și regal și le-am întâlnit foarte rar. Ne dorim foarte tare ca copilul nostru să crească sănătos, în armonie și cred că o să încerce absolut toate sporturile pentru că suntem în lumea sportului”, a declarat Larisa Iordache, într-o emisiune TV.

Cum a aflat fosta gimnastă că va deveni mamă

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au aflat de curând că vor deveni părinți. Gimnasta a dezvăluit că a făcut testul de sarcină după ziua ei de naștere. În perioada în care a participat la Splash! Vedete la Apă aceasta nu știa că este însărcinată.

„Am aflat chiar și după ziua mea. Noi am făcut cununia, a fost filmarea de la Splash, după a fost ziua mea și am făcut un test. Mă simțeam foarte bine, doar că simțeam că mi se schimbă niște chestii. Dormeam destul de mult, chiar foarte mult. Eram foarte obosită. Mi-am făcut singură un test, ca să fiu sigură. Nu i-am zis, am vrut să fie o surpriză pentru el, pentru că știu că s-ar fi bucurat foarte tare”, a declarat Larisa Iordache, la Știrile Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *