Prima pagină » Radio » Actualitate » Larisa Iordache are o relație cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Gimnasta a ținut să lămurească situația

Larisa Iordache are o relație cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Gimnasta a ținut să lămurească situația

13 apr. 2023, 13:53,
în Radio

Fosta gimnastă Larisa Iordache este într-o relație cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs, astfel că au apărut anumite controverse. În mediul online s-a speculat că bruneta i-ar fi furat partenerul jucătoarei de tenis de masă. Acum, Larisa Iordache a ținut să lămurească întreaga situație și a spus cum stau lucrurile de fapt.

Larisa Iordache, în vârstă de 26 ani, iubește din nou după ce s-a despărțit, în urmă cu câteva luni, de cel cu care se afla într-o relație de lungă durată. Fosta gimnastă s-a afișat recent împreună cu noul ei partener, Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă. „E frumos și inteligent”, l-a caracterizat Larisa Iordache pe iubitul ei.

Larisa Iordache are o relație cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs

Fosta gimnastă Larisa Iordache formează un cuplu cu Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă. În vârstă de doar 22 de ani, tânărul a fost, anterior, într-o relație cu Bernadette Szocs (28 ani). Astfel, anumite publicații au speculat că Larisa i-ar fi „furat” iubitul jucătoarei de tenis de masă.

Într-un interviu acordat recent, fosta concurentă de la America Express a ținut să lămurească situația, punând capăt zvonurilor apărute.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit, eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea.

Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru.

Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache pentru Antena Stars.

Cei doi formează un cuplu frumos

După ce a ținut secretă relația pentru o perioadă, fosta gimnastă s-a afișat cu noul iubit la un eveniment care a avut loc la începutul lunii. Cristian Chiriță este campion național cu CSM Constanța la tenis de masă. Cei doi au de spus doar cuvinte frumoase unul despre celălalt și se iubesc nespus.

„Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte mult, iar asta ne ajută. Totul e bine. E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte. Am pus o poză pe Instagram și ne-ați luat-o înainte”, a declarat Larisa Iordache.

„Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Mi-am găsit liniștea sufletească”, a mărturisit și Cristian Chiriță.

Mai mult, Larisa Iordache a și glumit pe seama diferenței de înălțime între cei doi.

„Nu mă văd. El a luat toată înălțimea. Când s-a împărțit înălțimea, el a luat-o și pe a mea. Dar e OK”, moment în care Cristian Chiriță a sărutat-o pe frunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`