Prima pagină » Cancan » Larisa Drăgulescu și-a expus sânii pe Instagram! Cum și-a câștigat vedeta averea impresionantă

Larisa Drăgulescu și-a expus sânii pe Instagram! Cum și-a câștigat vedeta averea impresionantă

14 iun. 2022, 11:03,
BZI.ro, în Cancan

Larisa Drăgulescu este un personaj destul de controversat pe Instagram. Acesteia i-a fost închis vechiul cont din cauza imaginilor deocheate pe care le-a distribuit. Totuși, focoasa roșcată continuă cu același gen de fotografii. Vedeta a reușit să strângă o avere impresionantă în valoare de aproape două milioane de euro.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a recunoscut că a fost escortă, însă a declarat că nu regretă nimic. Ba mai mult, aceasta a precizat că nu ar fi avut nimic din ceea ce are astăzi, dacă nu divorța.

Larisa Drăgulescu a postat din nou poze deocheate pe Instagram

Larisa Drăgulescu este fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu. Vedeta este cunoscută pentru fotografiile indecente pe care le-a postat de-a lungul timpului pe Instagram. De aceea platforma a decis să îi închidă contul de pe rețeaua de socializare. Focoasa roșcată și-a anunțat urmăritorii cu privire la acest aspect și cu faptul că și-a deschis unul nou. 

Cu toate că vedeta a avut de suferit din cauza fotografiilor indecente pe care le-a distribuit pe Instagram, Larisa Drăgulescu a împărtășit de curând o imagine cu sânii la vedere. Aceasta și-a făcut un nou tatuaj, în zona pieptului și a dorit să îl arate și internauților. Fotografia nu este singura de acest gen. Într-o altă imagine, focoasa roșcată este surprinsă în timp ce își ridică tricoul, sânii fiindu-i acoperiți de două stickere cu trandafiri. 

Larisa Drăgulescu are doi copii, adolescenți. Când băiatul acesteia a fost întrebat ce părere are despre faptul că mama sa distribuie imagini indecente pe rețelele de socializare, a declarat că este alegerea ei și că o va iubi indiferent de ce va face. Mai mult de atât, fiul său a precizat că a fost o decizie destul de grea, însă a înțeles și nu o judecă. O altă vedetă ce pozează provocator pe rețelele de socializare este Loredana Chivu, fiind surprinsă în multiple cazuri aproape nud.

Cum își câștigă existența vedeta

Fosta soție a lui Marin Drăgulescu are cont și pe OnlyFans, de unde câștigă peste 5000 de euro lunar. De ceva vreme, vedeta distribuie fotografii indecente pentru care abonații săi plătesc să le vadă. Pentru a putea vedea pozele Larisei, persoanele trebuie să plătească un abonament lunar de 9.99 dolari pe lună. De asemenea, pot opta pentru un abonament de 3 luni, 6 luni sau 12 luni, iar în acest caz, prețurile vor fi de 25.47 dolari, 41.96 dolari și respectiv 65.93 dolari. 

Totodată, pentru un video personalizat, fanii trebuie să plătească un preț de 40 de dolari. Vedeta are 253 de postări și 27.5 K de persoane ce o apreciază. Focoasa roșcată a precizat că chiar dacă face OnlyFans, își plătește impozitele la stat. Aproape jumătate din suma pe care o încasează din pictorialele indecente trebuie să o dea statului. Mai mult de atât, Larisa Drăgulescu a mai precizat că a avut luni când a avut încasări de 10.000 euro.

„Una peste alta, în funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică, ești plătită. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot să vă spun o sumă exactă, dar pot spune că au existat luni cu 5.000 de euro sau altele în care am fost plătită dublu, adică 10.000 de euro. Pentru fiecare bănuț câștigat, plătesc impozite statului. Ca atare, aproape jumătate din încasările mele se duc pe impozite. Dar nu mă plâng!”, a declarat Larisa Drăgulescu.

Înainte de a-și deschide cont pe OnlyFans, vedeta lucra într-un club de noapte din Germania. După ce a venit pandemia, fosta soție a lui Marian Drăgulescu a decis să se retragă. Focoasa roșcată este conștientă că își vinde corpul, însă nu o interesează acest aspect deoarece este fericită cu suma pe care o câștigă.

Cu toate că Larisa Drăgulescu a avut contul de Instagram închis din cauza pozelor indecente, aceasta continuă să le posteze. O altă vedetă prezentă pe platforma OnlyFans este și Mihai Trăistariu ce pozează nud. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *