Prima pagină » Cancan » Larisa Drăgulescu se simte împlinită alături de noul iubit și fiul lor. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima

Larisa Drăgulescu se simte împlinită alături de noul iubit și fiul lor. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima

14 aug. 2024, 12:22,
în Cancan

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, se simte împlinită alături de noul iubit și fiul lor, acum după ce a devenit mamă a treia oară. Femeia are două mariaje eșuate, primul fiind cu fostul mare gimnast, din care au rezultat doi copii. Mai mult, Larisa Drăgulescu a precizat că nici nu se mai ocupă de pagina de OnlyFans, dorind să-și schimbe viața.

Larisa Drăgulescu, prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu, și-a refăcut viața după despărțirea de al doilea soț și a devenit mamă pentru a treia oară în septembrie anul trecut. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care îi face foarte fericiți pe ea și pe iubitul ei.

Larisa Drăgulescu se simte împlinită alături de noul iubit și fiul lor

Larisa Drăgulescu, în vârstă de 43 de ani, se simte împlinită alături de actualul ei partener. Fosta soția a marelui gimnast a devenit mamă pentru a treia oară, iar de curând a publicat prima imagine cu iubitul ei, dar și cu fiul lor, Cezar Andrei.

Despre iubitul ei se știe că lucrează în IT, meserie care îi permite să aibă un program flexibil. În timp ce Larisa se ocupă de propria ei afacere (un salon de frumusețe), partenerul ei lucrează de acasă și are grijă și de copilul lor.

În perioada 2006-2008, Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu gimnastul Marian Drăgulescu, mariaj din care au rezultat doi copii – Richard și Beatrice.

După divorțul de Marian Drăgulescu, care a fost cu scandal, femeia s-a căsătorit a doua oară cu Marian Bogdan, însă și acest mariaj a fost sortit eșecului. Cei doi s-au despărțit în anul 2022. Recent, Larisa a povestit cum a cucerit-o actualul iubit.

„M-a cucerit cu felul său de a fi. E un om normal, absolut normal și necunoscut, care m-a acceptat așa cum sunt, cu trecutul meu și cu cei doi copii pe care-i am deja. Am ales să fim împreună doar după ce mi-am dat seama că are intenții serioase. Și așa a apărut acest al treilea copil din viața mea”, a declarat Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a renunțat la OnlyFans

Mulți ani după divorțul de Marian Drăgulescu, Larisa a făcut avere vânzându-și propria imagine pe diverse platforme pentru adulți. Mai mult, o perioadă, Larisa Drăgulescu a câștigat bani frumoși din OnlyFans, dar acum spune că nu mai postează.

„Pagina mea de OnlyFans mai merge, mai sunt activă. Încă mai am încasări. Dar nu mă mai ocup. Nu-mi doresc să se mai vorbească despre asta. Am altă viață acum. Am o relație foarte frumoasă. Mi-am dorit o schimbare în sensul acesta. Orice dorință a necesitat un efort”, a declarat Larisa Drăgulescu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`