Prima pagină » Cancan » Larisa Drăgulescu, probleme cu fosta soacră. Mama gimnastului și-a blestemat propriul nepot

Larisa Drăgulescu, probleme cu fosta soacră. Mama gimnastului și-a blestemat propriul nepot

22 mart. 2022, 12:14,
în Cancan

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a dezvăluit recent prin ce calvar a trecut și ce probleme a avut cu fosta soacră. Mama celor doi copii ai gimnastului nu a avut niciodată o relație bună cu părinții soțului ei. Mai mult, Larisa Drăgulescu a mai precizat că mama lui Marian i-a blestemat fiica, înainte de a se naște.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a povestit, cu ochii în lacrimi, momentele îngrozitoare prin care a trecut de-a lungul timpului. Aceasta a povestit cu lux de amănunte un episod marcant din viața ei, de pe vremea când era însărcinată. Larisa Drăgulescu a dezvăluit în emisiunea „În Oglindă” ce conflicte a avut în timpul căsniciei cu mama soțului ei.

Larisa Drăgulescu, conflict deschis cu fosta soacră

Prima soție a lui Marian Drăgulescu a povestit într-un podcast cum mama soțului ei i-a blestemat copilul. Practic, femeia și-a blestemat propria nepoată, dar totodată i-a adresat și cuvinte dure norei sale, cu puțin timp înainte să nască. Larisa Dragăulescu susține că familia gimnastului n-a fost niciodată de acord ca ei să aibă o căsnicie sau copii împreună.

Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Eu eram un nimeni de la Reșița și nu meritam să fiu lângă băiatul lor. Așa mi se și spunea în față. Mama lui îmi spunea: tu ar trebui să iei o piatră în gură că stai cu fiul meu. Erau foarte jignitoare pentru mine, mă simțeam foarte prost, mai ales pentru că aveam 19 ani. Eram foarte sensibilă.

Dar cel mai grav a fost că mi-a blestemat fiica nenăscută. Mi-a zis exact așa: «Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu să fie surd. Asta a fost lucrul care m-a afectat foarte tare, însă în acel moment nu am crezut că asta se și poate întâmpla. Timp de doi ani nu am știut că fetița mea s-a născut fără auz. Exact așa s-a întâmplat”, susține Larisa Drăgulescu.

Mai mult decât atât, Larisa a mai avut parte de un șoc, atunci când medicii i-au spus, la cea de-a doua sarcină, că băiețelul ei poate să se nască tot fără auz. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat.

Larisa și mama lui Marian Drăgulescu s-au certat îngrozitor

Un alt episod marcant povestit de Larisa Drăgulescu a fost cel în care s-a văzut pentru prima oară, după mult timp, cu soacra ei. Cele două s-au certat îngrozitor, iar de atunci Larisa Drăgulescu nu s-a mai înțeles niciodată cu familia gimnastului.

Însă, ziua în care m-am externat din spital cu băiețelul a fost ziua în care eu am revăzut-o pe fosta mea soacră. Am revăzut-o pentru prima dată după ce aflasem de diagnosticul fetiței mele. Eu când am aflat de diagnosticul ei, pur si simplu primul lucru… mi-au venit în minte cuvintele ei. Când ea a venit să viziteze băiețelul, chipurile era fericită, nu m-am simțit bine să o văd. Voiam să plece, nu voiam să o văd. I-am reproșat că din cauza ei fetița mea nu aude și nu doar asta. Lucrurile au degenerat foarte urât, într-un scandal urât, era și mama mea la mine să mă ajute”, a mai povestit Larisa Drăgulescu, despre cearta cu fosta soacră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *