Prima pagină » Sanatate » Lăptișor de matcă pur. Agent profilactic pentru regenerarea țesuturilor îmbătrânite

Lăptișor de matcă pur. Agent profilactic pentru regenerarea țesuturilor îmbătrânite

27 iul. 2022, 10:45,
BZI.ro, în Sanatate

Albinele muncitoare tinere secretă în glandele gâtului lăptișor de matcă pur, o substanță gelatinoasă de culoare crem, cu gust acru. Lăptișorul de matcă este folosit pentru a hrăni larvele de albine lucrătoare în primele 3 zile de viață. Apicultorii știu că lăptișorul de matcă permite să produceți albine din aceleași ouă. Acest lăptișor este folosit și de către oameni având diverse beneficii pentru sănătate.

Lăptișorul de matcă este cel mai puternic stimulent biologic cunoscut astăzi de către știință. Acesta  conține săruri minerale și hormoni. Printre hormoni pe care îi conține remediul se numără estradiol, testosteron, progesteron, oligoelemente și vitamine. Iar proteinele din lăptișorul de matcă sunt apropiate de proteinele din serul sangvin. Lăptișorul de matcă este utilizat pe scară largă ca imunomodulator natural pentru a stimula imunitatea compromisă la persoanele de toate vârstele. Lăptișorul de matcă conține acid dezoxiribonucleic în cantitate de 230-240 mcg/g. Acest lăptișor are ca efect întinerirea organismului, având un efect regenerativ asupra celulelor și țesuturilor îmbătrânite.

un borcan cu laptisor de matca langa o lingura

Multe persoane consumă acest lăptișor de matcă deoarece acesta reglează funcțiile sistemului endocrin și imunitar

Lăptișor de matcă pur. Eficacitatea remediului naturist

Lăptișor de matcă are o serie de beneficii pentru organism și pentru sănătate. În primul rând, acesta crește imunitatea, contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular și este o prevenire a dezvoltării cancerului, distruge și celulele canceroase din corpul uman.

Mai mult decât atât, medicii au ajuns la concluzia ca lăptișorul de matcă este un instrument indispensabil pentru sănătatea bărbaților. Este un agent profilactic pentru bolile de prostată, stimulează potența ți normalizează tulburările sexuale.

De asemenea, remediul stimulează funcția hematopoietică, crește hemoglobina și normalizează activitatea tractului gastrointestinal. Unii specialiști spun că administrarea remediului îmbunătățește metabolismul general și stimuleaza activitatea sistemului nervos central si periferic.

Multe persoane consumă acest lăptișor de matcă deoarece acesta reglează funcțiile sistemului endocrin și imunitar. De asemenea, remediul crește rezistența organismului la bolile infecțioase. De asemenea, remediul stimulează activitatea corpului feminin în timpul menopauzei și elimina radionuclizii și multe altele. Persoanele în vârstă administrează remediul deoarece acesta stabilizează tensiunea arterială. De curând s-a demonstrant că remediul ajută la restabilirea greutății nou-născuților cu lactație redusă la mamele care alăptează.

un borcan cu aptisor de matca langa mai multe romanita si o lingura peste el

De asemenea, remediul stimulează funcția hematopoietică, crește hemoglobina și normalizează activitatea tractului gastrointestinal

Care este principalul efect al consumului de lăptișor. Pentru ce boli este recomandat să administrezi lichidul

Principalul efect al lăptișorului de matcă este de a crește imunitatea unei persoane până la un nivel la care luptă singură împotriva bolii. Lăptișorul de matcă este folosit cu succes peste tot pentru prevenirea bolilor complexe de diferite tipuri.

Datorită utilizării sale, există o scădere a oboselii fizice și o slăbire a suprasolicitării nervoase. De asemenea, puterea este restabilită, apetitul, somnul, memoria se îmbunătățesc și capacitatea de lucru crește. În plus, lăptișorul de matcă ajută la creșterea rezistenței organismului la diferite infecții, la creșterea vitalității generale și la îmbunătățirea stării de bine în general.

Lăptișorul de matcă îmbunătățește procesul de secreție a laptelui la femeile care alăptează, îmbunătățește funcția inimii. Persoanele care suferă de un metabolism neregulat cu ajutorul lăptișorului poate să scape de această problemă.

Lăptișorul de matcă este un agent eficient anti-radiații, antimicrobian și bactericid. Inhibă creșterea microbilor și afectează negativ streptococii, bacilul tuberculilor și stafilococii. Lăptișorul de matcă conține acid oxi-decenoic, care neutralizează acțiunea radicalilor liberi, astfel că lăptișorul este folosit în tratamentul cancerului.

mai multe albine care depun laptisor de matca

Mai mult decât atât, medicii au ajuns la concluzia ca lăptișorul de matcă este un instrument indispensabil pentru sănătatea bărbaților

Cum să consumi lăptișorul de matcă. Modul de utilizare

Cel mai convenabil mod de utilizare și depozitare a lăptișorului de matcă este dozarea individuală a porțiunilor sale mici sub forma unei seringi de insulină medicală cu diviziuni în mililitri. Astfel, vei avea nevoie de un gram pentru 10 zile de la admitere.

Laptele se ia dimineața, cu 15 minute înainte de micul dejun. Luați 1 mg sub limbă, nu înghițiți, lăsați-l să se dizolve singur, fără să beți apă. Laptele se dizolvă în cinci minute. Pentru comoditate, copiilor laptele poate fi amestecat cu miere. Lăptișorul de matcă se amestecă cu miere naturală în proporție de 1:100/

Lăptișorul de matcă nu trebuie luat seara, deoarece aportul de lapte este însoțit de o creștere a excitației. De asemenea, consumul de remediu seara contribuie la o creștere a ritmului cardiac, care poate provoca insomnie.

Când luați lăptișor de matcă pur, există o serie de reguli, respectarea cărora contribuie la obținerea efectului dorit. De exemplu, ar trebui să vă periați dinții după micul dejun, deoarece pasta de dinți distruge lăptișorul de matcă. De asemenea, luarea laptelui în timpul sau după masă îl face inutil.

persoana care extrage laptisor de matca

Lăptișor de matcă are o serie de beneficii pentru organism și pentru sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *