Prima pagină » Magazin » Laptisor de matca: Mod de administrare, beneficii, indicatii!
Laptisor de matca: Mod de administrare, beneficii, indicatii!

Laptisor de matca: Mod de administrare, beneficii, indicatii!

03 feb. 2022, 13:03,
în Magazin

Laptisorul de matca este o substanta secretata din glandele cefalice ale albinelor. Acesta are un rol esential in prelungirea duratei de viata a reginei stupului, fiind un complex alcatuit din multe vitamine. In cazul consumului uman, acelasi produs a fost considerat un remediu naturist pentru frumusete si sanatate. Iata motivele pentru care trebuie sa-l incerci si tu!

Ce ingrediente contine laptisorul de matca?

Acest produs prezinta un nivel ridicat de nutrienti si minerale. Exista cantitati mici de vitamine, in special cele din complexul B. Un alt tip de substanta bogata in antioxidanti este polifenoli. In laptisorul de matca se mai gaseste apa, proteine, carbohidrati si lipide. La toate acestea se adauga enzime, coenzime, substante heterociclice, precum si o peptida de tip insulina. Astfel, continutul este unul destul de variat. Din acelasi motiv, produsul se utilizeaza ca supliment si ajuta in multe afectiuni.

Care sunt avantajele consumatorului?

Un laptisor de matca de calitate prezinta un efect puternic antiinflamator, multumita antioxidantilor. Este dovedit faptul ca stresul va fi redus, prin eliminarea substantelor chimice ce favorizeaza aparitia acestuia in celulele sistemului imunitar. Proprietatile antibacteriene grabesc vindecarea ranilor, find stimulata si productia de colagen. Astfel, pielea isi recapata aspectul si frumusetea intr-un timp scurt. Administrarea de laptisor de matca mai aduce protectie impotriva razelor ultraviolete ale soarelui. Asadar, imbatranirea prematura este incetinita.

Un tratament cu acest supliment mai este benefic pentru cei care isi doresc sa sustina activitatea cerebrala. Va fi imbunatatita memoria, iar riscul aparitiei bolii Alzheimer va fi diminuat. In randul utilizatorilor mai exista si cei care sufera de diabet, deoarece cu laptisor de matca este reglat nivelul de zahar din sange.

Cum are loc administrarea?

Avand in vedere beneficiile laptisorului de matca, consumul sau este recomandat intr-o cura care sa dureze in jur 6 saptamani. Efectul tonic este unul stimulent, iar restul avantajelor legate de sanatate se vor observa imediat. Administrarea trebuie sa aiba loc dimineata, cu 30 de minute inainte de prima masa. Acest proces este sublingual, iar copiilor le trebuie jumatate din doza adultilor de 1 g/zi. Pe langa forma sa pura, laptisorul de matca mai poate fi utilizat la prepararea cosmeticelor. Acesta normalizeaza secretia de sebum, astfel incat este frecvent intalnit in aceeasi industrie.

Exista contraindicatii?

Laptisorul de matca este considerat sigur pentru majoritatea utilizatorilor, inclusiv pentru cei care sunt mai sensibili. Totusi, nu se recomanda consumul acestuia de catre femeile care se afla in perioada de sarcina si nici de catre copiii sub 3 ani.

Inainte de a tine o cura completa, poti sa faci un test cu doze mai mici si sa te gandesti la istoricul tau medical. Daca stii faptul ca nu prezinti alergii la albine, atunci cel mai probabil n-o sa intampini reactii adverse. Cel mai bun laptisor de matca este cel 100% pur, recoltat direct din stup. Acesta nu a fost prelucrat, iar proprietatile sale naturale nu au ajuns afectate. In schimb, vei avea parte de un produs benefic pentru organism. Un set de tipul 100+100G costa 127 lei, fiind ideal pentru perioadele de epuizare fizica si psihica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`