Prima pagină » Sanatate » Lăptișor de matcă beneficii. În cazul căror afecțiuni este recomandat leacul

Lăptișor de matcă beneficii. În cazul căror afecțiuni este recomandat leacul

15 apr. 2022, 10:21,
în Sanatate

Consumul unui lăptișor de matcă are multe beneficii. Lăptișorul de matcă este benefic în protejarea inimii si a sistemului circulator prin reglarea nivelului tensiunii arteriale. Mai multe probe din eprubetă demonstrează că anumite proteine ​​din lăptișorul de matcă subțiază celulele musculare netede din vene și căile lor de livrare. Acest fapt duce la niveluri mai scăzute ale tensiunii arteriale

Un lăptișor de matcă poate fi un bun supliment natural pentru a da un plus de energie organismului tău. Este foarte util în a ajuta la creșterea și dezvoltarea copiilor și sugarilor. De asemenea, lăptișorul este de un real ajutor celor care doresc să obțină o rezistență mai mare la oboseală și boală sau să trateze refluxul gastro-intestinal. Este important să înțelegeți că, deși lăptișorul de matcă are beneficii extraordinare, nu este un remediu sau ceva de genul acesta. Substanța este doar un aliment concentrat care, dacă este folosit în mod corect, este foarte eficient în mai mulți factori precum creșterea, longevitatea și reproducerea.

un bol cu laptisor de matca si o lingura in el

Reduce epuizarea fizică și psihică, crește energia, rezistența și forța fizică

Lăptișor de matcă beneficii. Pentru ce este recomandat consumul alimentului

Lăptișorul de matcă este foarte util pentru pacienții cu boli grave. Reduce epuizarea fizică și psihică, crește energia, rezistența și forța fizică. Stimulează creșterea celulelor stem neuronale și a celulelor creierului. Astfel, poți preveni boli precum Alzheimer, Parkinson și infarct.

Pe lângă promovarea organelor de reproducere ale tineretului la nivel mondial, există dovezi care ajută la fertilitate prin îmbunătățirea calității ovulelor femeilor. Ajută la ameliorarea simptomelor menopauzei. Lăptișorul de matcă are proprietăți antiinflamatorii, așa că poate fi o opțiune naturală și sănătoasă grozavă de luat în considerare.

Lăptișorul de matcă trebuie luat în caz de boli ale tractului gastro-intestinal, colesterol ridicat, boli ale sângelui și ale organelor care formează sânge, niveluri crescute de glucoză sau slăbirea generală a corpului după boală. De asemenea, băutura este foarte recomandată în caz de scădere sezonieră a nivelului de imunitate în sezonul rece.

un recipient cu o lingura din plastic alaturi cu laptisor de matca

Lăptișorul de matcă este foarte util pentru pacienții cu boli grave

De asemenea, lăptișorul de matcă este recomandat pentru utilizare în afecțiuni ale sistemului nervos, inclusiv în caz de epuizare nervoasă. Un set unic de vitamine, acizi și microelemente conținute în lăptișorul de matcă contribuie la îmbunătățirea stării generale a sistemului nervos central și periferic al adulților și copiilor.

Cum să iei și să păstrați corect lăptișorul

Se întâmplă adesea ca lăptișorul de matcă să fie luat pe cale orală. Aceasta este o greșeală. Acidul conținut în stomacul uman neutralizează o parte semnificativă a proprietăților de vindecare ale produsului apicol. Pentru a obține efectul maxim, cantitatea necesară trebuie plasată sub limbă și așteaptă dizolvarea acesteia. Cu această tehnică, componentele valoroase sunt rapid absorbite în sânge prin vasele situate pe spatele limbii.

Cantitatea recomandată pe zi pentru un adult este de 1 ml. Volumul total se împarte în 3-4 porții și se ia pe tot parcursul zilei. Laptele conține componente tonice, deci ultima doză ar trebui să fie cel târziu la ora 18:00. De regulă, durata cursului este de 14 zile. O lună mai târziu, poți începe un al doilea curs. Și în timpul anului trebuie să desfășori 4-6 cursuri.

mai multe recipiente cu laptisor de matca

Este important să înțelegeți că, deși lăptișorul de matcă are beneficii extraordinare, nu este un remediu sau ceva de genul acesta

Componentele unice pe care le conține lăptișorul de matcă sunt susceptibile la temperatură și la lumina soarelui. Dacă sunt depozitate incorect, se defectează rapid. Pentru a păstra proprietățile vindecătoare, trebuie asigurate condițiile necesare. În special, produsul trebuie păstrat într-un congelator la -20 ℃. Este foarte convenabil să faceți acest lucru în seringi de insulină, al căror volum este de 1 ml. Temperaturile scăzute opresc procesul de distrugere a vitaminelor, acizilor și altor ingrediente, prin urmare, în această formă, produsul apicole își va păstra beneficiile timp de un an sau mai mult.

Pentru a consuma lăptișor de matcă și pentru a te bucura de beneficii, seara, înainte de a consuma leacul, cantitate necesară trebuie mutată la frigider. Peste noapte, lăptișorul de matcă se va dezgheța și va fi gata pentru a fi consumat. În timpul zilei, produsul apicol trebuie păstrat la frigider.

mai multe recipiente cu laptisor de matca

Un lăptișor de matcă poate fi un bun supliment natural pentru a da un plus de energie organismului tău


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *