Prima pagină » Sanatate » Lămâia, remediul ideal pentru pietrele la fiere! Tratament naturist pentru curățarea colecistului

Lămâia, remediul ideal pentru pietrele la fiere! Tratament naturist pentru curățarea colecistului

06 iun. 2022, 12:25,
în Sanatate

Lămâia este considerată de mulți remediul ideal pentru dizolvarea pietrelor de la fiere. Descoperiți, în acest articol, un tratament naturist excelent pentru curățarea colecistului.

Pietrele la fiere (sau, în termeni medicali, calculi biliari) reprezintă depuneri de material solidificat, care iau naștere la nivelul vezicii biliare sau a ductelor biliare. Acestea pot fi cât o granulă de nisipi sau pot lua forma unei mingi de golf. Pacienților diagnosticați cu pietre la fiere li se recomandă fie un tratament medicamentos, fie o intervenție chirurgicală, pentru îndepărtarea acestora sau chiar a vezicii biliare. Dacă pietrele se formează în ductele biliare, de exemplu, pot fi îndepărtate cu ajutorul endoscopiei.

Din fericire, există și tratamente naturiste, extrem de eficiente în cazul pietrelor la fiere.

pietre la fiere de dimensiuni diferite

Pietrele la fiere (sau, în termeni medicali, calculi biliari) reprezintă depuneri de material solidificat, care iau naștere la nivelul vezicii biliare sau a ductelor biliare.

Lămâia, remediul-minune pentru pietrele la fiere. Iată ce trebuie să faci

Încă din cele mai vechi timpuri, lămâia este considerată un tratament extraordinar pentru dizolvarea calculilor biliari. Cu toate acestea, ea nu poate funcționa singură, ci cu ajutorul uleiului de măsline. Tratamentul durează trei zile, timp în care se recomandă adoptarea unui regim alimentar sănătos. Mai mult, cei care l-au încercat, spun că de mare ajutor a fost și masajul tălpilor, seară de seară.

De precizat este că tratamentul poate fi personalizat, în cazul în care vi se pare prea agresiv. Ascultați-vă organismul și nu îl agresați, dacă vă dă semne de durere și disconfort. Mai mult, dacă remediul vi se potrivește, îl puteți repeta la câteva luni, pentru a preveni formarea unor noi pietre la fiere.

Ziua 1

Pentru ca tratamentul să funcționeze, este necesar să aveți mare grijă la regimul alimentar. Consumați alimente ușoare (de exemplu supe sau compoturi) și renunțați la alimentele grase sau care se digeră greu. Seara, stoarceți o lămâie, iar sucul obținut amestecați-l cu aceeași cantitate de ulei de măsline. Dacă vi se pare prea mare cantitatea de ulei, alegeți o lămâie cât mai mică.

Înainte de culcare, este foarte important să vă masați tălpile în punctul vezicii biliare. Apoi, consumați amestecul pregătit. Realizați și un ceai dintr-o lămâie tăiată felii, pe care să îl consumați fierbinte, cu înghițituri mici. Așezați-vă pe partea dreaptă și rămâneți așa până dimineață. Dacă aveți o pernă electrică, țineți-o pe partea dreaptă, la viteza cea mai mică, cât să vă încălzească puțin.

Ziua 2

În cea de-a doua zi, trebuie să aveți doar două mese, din care să excludeți alimentele solide (doar lichide). Repetați procedurea cu amestecul din sucul de lămâie și uleiul de măsline, după care masați-vă picioarele. Consumați și ceaiul cu lămâie, apoi culcați-vă, din nou, pe partea dreaptă.

Ziua 3

Ziua 3 și ultima zi de tratament se desfășoară astfel: două mese cu alimente lichide – amestecul cu zeamă de lămâie și uleu de măsline – masaj la picioare – ceai.

În cea de-a patra zi există posibilitatea să nu simțiți nimic și să fiți dezamăgiți. Însă, pe la ora prânzului, în zona colecistului poate apărea o durere puternică. Nu vă speriați. deoarece urmează să eliminați pietrele de la fiere și să vă curățați colecistul.

Continuați cu masajul tălpilor încă o săptămână și veți scăpa, treptat, de toate simptomele supărătoare.

Atenție! Înainte de urma acest tratament, cereți sfatul unui medic. Problema de sănătate cu care vă confruntați s-ar putea să fie una gravă, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de ajutor specializat.

o jumătate de lămâie și o sticlă cu ulei de măsline

Încă din cele mai vechi timpuri, lămâia este considerată un tratament extraordinar pentru dizolvarea calculilor biliari. Cu toate acestea, ea nu poate funcționa singură, ci cu ajutorul uleiului de măsline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`