Prima pagină » International » „Lacrimile lui Zelenski”, noua vodkă în trend din Rusia

„Lacrimile lui Zelenski”, noua vodkă în trend din Rusia

21 iun. 2022, 09:40,
în International

Ruşii sunt invitaţi să consume vodkă comercializată sub denumirea „Lacrimile lui Zelenski”, un produs realizat în ediţie limitată. O astfel de idee poate sugera pentru ruşi că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se află în dificultate, spre deosebire de Vladimir Putin.

Astfel de inițiative nu sunt străine pentru ruși, de vreme ce în trecut, în Rusia au fost scoase la vânzare mărci de vodkă precum Putinka, Medvedevka sau Elţînka.

Conform jurnaliștilor străini, chiar dacă rușii sunt recunoscuți ca mari băutori de vodka, liderul rus preferă să bea altceva. Liderul rus Vladimir Putin alege berea!

Văduva veselă de la Iași

Într-o altă ordine de idei, amintim de un subiect mai vechi, dar vesel. „Vodka e ca apa, romul colorat, cel mai bun e spirtul, dacă e diluat”, este  mesajul unei piese originale de la Iași. Totul a început după ce o femeie din județul Iași a devenit cunoscută în întreaga țară după moartea soțului ei. Ieșeanca a recunoscut că a băut în nenumărate rânduri spirt și că a scăpat ca prin minune cu viață.

Celebrele versuri îi aparțin Agafiei, o femeie în vârstă de 52 de ani din satul Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu. A existat o perioadă în care mai multe persoane au murit subit la Iași, morțile lor având loc după ce au consumat alcool sanitar contrafăcut, Sante Med.

Așadar, după ce Agafia a discutat cu reporterii BZI și a povestit cât se poate de deschis și de sincer despre tot ce li s-a întâmplat ei și soțului ei de-a lungul timpului, videoclipul cu ea a făcut înconjurul țării. Peste un milion de oameni au privit imaginile cu femeia, iar acest lucru i-a inspirat pe artiști.

Astfel a luat naștere parodia care arată cât se poate de clar realitatea. Deși ceea ce s-a întâmplat în județul Iași este cu adevărat o tragedie, puțină culoare în viața cotidiană nu strică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`