Prima pagină » Local » La un pas de tragedie, în Iași! Inconștiența unui șofer de TIR surprinsă de camera de bord a altui conducător auto

La un pas de tragedie, în Iași! Inconștiența unui șofer de TIR surprinsă de camera de bord a altui conducător auto

13 aug. 2024, 11:25,
în Local

Un incident rutier care putea avea consecințe tragice a fost evitat la limită în zona Bucium din Iași. Un șofer de camion, care a manifestat un comportament inconștient la volan, era să provoace un accident grav pe șosea.

Întâmplarea a fost surprinsă de camera de bord a unui alt participant la trafic.

La un pas de tragedie, în Iași!

Imaginile filmate arată cum șoferul camionului a făcut o manevră riscantă, ignorând complet semnalele rutiere și punând în pericol viața altor șoferi.

Potrivit noilor reglementări din legislația rutieră, martorii unor astfel de incidente pot folosi înregistrările camerelor de bord pentru a depune plângeri la poliție. Acest lucru permite autorităților să ia măsuri rapide împotriva șoferilor care pun în pericol siguranța rutieră.

În cazul de față, șoferul care a filmat incidentul are posibilitatea să se prezinte la secția de poliție cu dovezile video, pentru ca autoritățile să poată lua măsurile necesare, inclusiv suspendarea permisului de conducere al șoferului inculpat.

Acest incident subliniază importanța utilizării camerelor de bord pentru a spori siguranța în trafic și pentru a contribui la reducerea comportamentelor iresponsabile ale șoferilor. Poliția rutieră îndeamnă toți participanții la trafic să fie vigilenți și să raporteze prompt orice neregulă observată, contribuind astfel la protejarea vieții și integrității tuturor celor aflați pe drumurile publice.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *