Prima pagină » Local » La un pas de tragedie! Două tinere aflate pe motocicletă au fost izbite în plin. O femeie la volanul unui autoturism ar fi pătruns pe contrasens – EXCLUSIV

La un pas de tragedie! Două tinere aflate pe motocicletă au fost izbite în plin. O femeie la volanul unui autoturism ar fi pătruns pe contrasens – EXCLUSIV

12 iul. 2024, 23:02, 4 ,
în Local

În această seară a avut loc un accident rutier în comuna Tomești, județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că o motocicletă și un autoturism au intrat în coliziune.

UPDATE: ISU a acționat doar cu o autospecială de pompieri pentru asigurarea măsurilor specifice. Intervenția medicală a fost asigurată de 2 echipaje din cadrul SAJ.

Vinovată de producerea accidentului rutier ar fi o femeie care se afla la volanul autoturismului. Aceasta a pătruns pe contrasens și a lovit un motor pe care se aflau două fete.

De asemenea, cele două fete aflate pe motor au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar șoferița care se afla la volanul autoturismului a refuzat transportul la spital.

La fața locului s-au deplasat forțele de intervenție din cadrul Detașamentului 2 și echipaje medicale.

Știre în curs de actualizare!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *