Prima pagină » Local » La Spitalul Clinic de Recuperare Iași este aproape imposibil să realizezi o programare telefonică pentru o consultație! Managerul este de negăsit 

La Spitalul Clinic de Recuperare Iași este aproape imposibil să realizezi o programare telefonică pentru o consultație! Managerul este de negăsit 

25 sept. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

La Spitalul Clinic de Recuperare Iași este aproape imposibil să realizezi o programare telefonică pentru o consultație. Deși reporterii BZI au atras în urmă cu circa o lună atenția asupra acestei situații, lucrurile nu s-au schimbat deloc în cadrul unității medicale.

Programarea telefonică a unei consultații, la Spitalul Clinic de Recuperare Iași, este extrem de greu de realizat

Marți, 24 septembrie 2024, reporterii BZI au încercat să sune la toate numerele de telefon aferente Secțiilor Clinice din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iași pentru a realiza programări la consultații. În ciuda apelurilor repetate, în decursul zilei, au fost reapelați doar de către operatorul din cadrul Secției Clinice Reumatologie I, de unde au aflat că până în noiembrie 2024 nu mai este disponibil niciun loc pentru consultații.

„Vă putem face o programare în luna noiembrie, mai devreme nu mai avea niciun loc liber”, a fost explicația venită din partea unității medicale.

La ora 14 și 16 minute, reporterii BZI au încercat să realizeze o programare și în cadrul Secției Clinice de Recuperare Medicală Cardiovasculară din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iași. Deși inițial nu li s-a răspuns la telefon, au fost apelați câteva minute mai târziu și li s-a cerut toate detalii pentru a realiza o programare la consultație.

Un bărbat a sunat 4 ore, în continuu, pentru o programare

În urmă cu circa o lună, reporterii BZI au prezentat situația unui bărbat care a fost nevoit să sune de circa 80 de ori pentru a-și programa soția la o consultație în cadrul Secției Clinice Reumatologie II de la Spitalului Clinic de Recuperare Iași.

Costel Antoci, soțul unei paciente care avea nevoie de o programare la Spitalul Clinic de Recuperare Iași, a sunat marți, 27 august 2024, timp de patru ore, la numerele de contact prezente pe site-ul unității medicale. În ciuda celor 80 de apeluri, bărbatul nu a reușit să intre în contact cu un angajat al spitalului.

„Voiam să semnalez o problemă, nu e normal! Eu plătesc dări la stat și dau destul de mult, și eu, și soția. Am mers la Spitalul de Recuperare, nu ne-a băgat nimeni în seamă, de la registratură mi-au dat un număr de telefon. Am sunat, cred că soția, de vreo 20 de ori, iar eu, de vreo 60 de ori, nu răspunde nimeni. Am sunat la toate numerele alea (n. r. – telefoanele de contact puse la dispoziția pacienților pe site-ul Spitalului de Recuperare) și nu răspunde nimeni. Nu e normal așa ceva. Soția are o problemă la un picior, are nevoie de o consultație. De la ora 12:00 până la ora 16:00, am sunat întruna de pe două telefoane, am stat 4 ore pe telefon. Am sunat pe toate numerele, dar nu mi-a răspuns nimeni. Cele de la registratură nu au vrut să ne ajute, nu ne-a băgat nimeni în seamă. La un moment dat, dacă mă credeți, dacă tot mi-au dat numărul de mobil, am trimis un mesaj: «Bună ziua, sunt doctor, de ce nu răspundeți la telefon?». Am zis că poate mă bagă în seamă, că e un nume în Iașul ăsta. Nici atunci nu mi s-a răspuns. Sunați și dumneavoastră, dar o să vă ia 3-4 zile să vă răspundă cineva”, a declarat Costel Antoci.

Reporterii BZI au încercat de mai multe ori să ia legătura cu ea, Carmen Cumpăt, managerul Spitalului Clinic de Recuperare Iași, pentru a vedea cum comentează situația. Managerul nu a răspuns însă apelurilor. Carmen Cumpăt a fost, de-a lungul timpului, implicată în numeroase scandaluri. Astfel, în urmă cu mai mulți ani, o asistentă medicală a fost concediată doar pentru că a intrat în conflict cu managerul de la Spitalul Clinic de Recuperare Iași.

Deși, în urmă cu o lună, un bărbat a sunat de 80 de ori pentru a-și programa soția la o consultație, situația din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iași a rămas constantă, o programare telefonică pentru o consultație fiind aproape imposibilă.

Comentarii
  • La clinica I Reumatologie e șefa Rezus Elena iar bârfele spun că nu face internări decât la pacienți cu bani, bogați….nici nu se uită la un necăjit dapoi să mai pună mâna pe el….e protejata bremarelui și umblă cu BMW de 100000 euro….aloooo DNA?
    Împarte banii cu Cumpăt managera?

  • Spitalul recuperare

    Rezusa nu este văzută de nimeni?un consult de specialitate nu i se face ?și nu numai …mai este și colega ei ,Codrina …

  • Pacientă veche

    Eu am fost pacienta d-nei prof Chiriac. Mai știe cineva dacă mai lucrează?
    Când a plecat la pensie m-am dus la pramatia de Rezusa și s-a uitat la mine dacă îi dau ceva și a pus rezidenta să mă consulte.
    Am plecat cum am venit….Rușine Rezuso ție și părinților tăi că nu ti-au dat educație….

  • Neica-nimeni

    Barfele mai spun ca trebuie sa iei legatura cu „tzauitoarea” lui Tomy din Bremarie, numai ea aranjeaza zilnic programarile in cadrul Spitalului.

  • Toti managerii de spitale sunt numiti politic. Rolul lor este sa sifoneze bani pentru partid, atat. Sanatatea mai la urma.

  • Si acu mai asteptam sa ne sune cineva(rezidenti dr.Rezus)ptr o internare in spital….C-asa a zis dna.Profesor…Era in ianuarie…😁5 milioane consultatia de 1 min

  • Codrina mai este bătuta de soț?se mai cearta intre ele? Rezidentele mai umbla hai hui?

  • Codrina are angiografie….soțul e topit după ea și fetița frumoasă si deșteaptă pe care au conceput-o…
    Eugen e dintr-o familie deosebită și nu e violent, cred că-l confundați cu Ciprian Rezus care provine de la Casa de copchii…

  • Rușine!
    De ce mai plătim DNA?

  • Bonciu mihaelw

    Vai ce bine că deschideți subiectul Rezus.. completez și eu cu informații…
    O FEMEIE FARA CARACTER, ESTE IN STARE SA IA SI DE PE VIU SI DE PE MORT, ANAMNEZA ESTE FACUTA PE REPEDE INAINTE, NICIUN DIAGNOSTIC CORECT, BAGA MANA ADANC IN BUZUNARUL PACIENTULUI, cu alte cuvinte un doctor total neprofesionist care baga la înaintare niste copile rezidente de care își bate joc. O BABA EXCROACA SI MINCINOASĂ. ORICUM DUMNEZEU NU BATE CU PARUL, CA DREPT EXEMPLU TARANUL DE CIPRIAN SOTUL EI II MAI ÎNDREAPTĂ COCOAȘA. PE BUNICA MEA EA A OMORÂT O CU IN TREATAMENT NEADECVATSI NEPROFESIONIST. HOAȘCA DE REZUS ESTE PILA LUI MIȘU.. CAND A VENIT EL IN SPITAL EA ERA UDA IN CHILOT. MISU SUS, MISU JOS. SA TE IA DNA UL SI TOATE INSTITUȚIILE DE FORȚĂ EXCROACĂ BĂTRÂNĂ

  • Sa te ia Dna UL baba excroacă ce ești.. rezus excroacă și infractoarea

  • De ce nu o caută Dna și spălarea banului pe rezusi? Sa Meargă acasă să vadă câtă avere a agonisit spurcăciunea asta..

  • Doamna doctor? Mai tii minte când ai la spital venit cu ochii umflați? Are mana grea nenea cipi?

  • Ciprian arată că un broscoi și el îi îndreaptă cocoașă doamnei atunci când nu aduce bani destui acasă.. el e tare invidios pe ea

  • Pila lui Mișu imobiliare.. o babă excroacă total neprofesionista.. nu recomand rezus

  • Pila lui Mișu imobiliare.. o babă cu multe funcții dar proasta de bubuie

  • Oana Mihăilescu

    Rezus este ahtiata după bani.. își bate joc de rezidenți.. o babă excroacă ce și bate joc de toată lumea.. de la pacient la rezident.

  • Diana Irimescu

    Rezus e o familie ahtiata după bani.. nu recomand

  • Ciprian colotin

    Rezus e cel mai prost diagnostician, noroc de rezidenții din jur, de multe ori rezidenții știu mai mult decât hoașca asta de rezus.

  • Baba asta trebuie dusă la spălarea banilor și să i controleze averea.. baga mana până la cot in buzunarul PACIENTULUI

  • Condur daniela

    Nu vă luați de Excroacă de rezus că ea are pile mari. O să aveți probleme daca mai vorbiți de ea pe aici

  • Vrem sa vina controlul asupra doamnei rezusi.. sa controleze careva averea.. se mărește exponențial de la an la an

  • Ciprian REZUS

    Ce comentarii frumoase..

  • Mișu brancardierul

    Nu mi e rușine nici de tine ba Ciprian.. ești prost grămadă, te crezi intelectual și frumos.. stai jos 4 pentru azi

  • Nu recomandam consult la rezusi. Cine merge ori e prost grămadă ori de la tara..

  • Aia nu raspund la telefoane, iar daca ai norocul sa iti raspunda dupa foarte multe telefoane, nu iti raspund aia de la numarul de interior.
    Oricum ar fi tot ghinion este, desi si astia sunt platiti din bani publici dar ei nu isi fac datoria.

  • Dar nimeni nu își pune întrebarea CUM DEexista in cadrul aceluiași spital 2 secții de reumatologie? In alte spitale macar una nu exista? Părerea mea este că doamna rezusi are putere venită de la capitală și pe plan local mana primarului care o protejează

  • Asistente fara bac

    Rezusa pare că este ,,doamna cu coasa de la Iași „….dar și colegele multe nu sunt departe …multe amantalicuri prin spital…fumat ,absenteism …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024