Prima pagină » Cancan ultimă oră » La scurt timp după ce a fost părăsită de Florin din nou, Brigitte i-a transmis un nou mesaj cu subînțeles

La scurt timp după ce a fost părăsită de Florin din nou, Brigitte i-a transmis un nou mesaj cu subînțeles

04 iul. 2022, 19:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nu este prina dată când Florin Pastramă și Brigitte Sfăt trec prin despărțiri, dar de această dată, cei doi își spală rufele în public. Războiul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat, iar cu fiecare mesaj postat pe rețelele de socializare, tot mai multe detalii ies la iveală. Iată de ce a fost părăsită Brigitte de Florin Pastramă!

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au căsătorit în 2019, după doar 4 luni de relație. Povestea de dragoste a început la un show de televiziune, Ferma, iar acum totul s-a transformat într-o telenovelă din ce în ce mai dramatică. Acum, cei doi soți sunt la a doua despărțire, dar mesajele contradictorii continuă să curgă, așadar nu se știe care va fi deznodământul.

De ce a fost părăsită Brigitte de Florin Pastramă

Vestea că Brigitte și Florin Pastramă se despart a fost pe prima pagină a tuturor tabloidelor. Despărțirea anunțată de Brigitte în mediul online a fost urmată de o scurtă împăcare, după care a urmat mesajul ei tranșant.

Acum, Brigitte a povestit că a fost părăsită de Florin, fără să primească măcar o explicație, chiar după ce s-au împăcat din nou.

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc (n.red.: ziua nunții). Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem. (…) Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a scris Brigitte în mediul online.

Brigitte, mesaj cu subînțeles pentru Florin Pastramă. A dat de înțeles că a fost gelos pe fostul ei soț

Cu toate acestea, ea a încercat nu o dată să-și aducă soțul pe calea cea bună și nu o dată a postat mesaje din Biblie pe contul de socializare. La scurt timp după ce a fost părăsită de Florin, Brigitte a mai transmis un mesaj în mediul online.

„Dar iată că voi vă hrăniți cu nădejdi înșelătoare, care nu slujesc la nimic. Cum? Furați, ucideți, preacurviti, jurați strâmb, aduceți tâmâle lui Baal, mergeți după alți dumnezei pe care nu-i cunoașteți… Și apoi veniți să vă infătisati înaintea Mea, în Casă această peste care este chemat Numele Meu, și ziceți: ‘Suntem izbăviți!’, că iarăși să faceți toate aceste urâciuni! Este Casă această, peste care este chemat Numele Meu, o peșteră de tâlhari înaintea voastră? Eu însumi văd lucrul acesta” zice Domnul. Tu ești prea drept, Doamne, că să mă cert cu Tine; vreau totuși să Te întreb asupra orânduirilor Tale. Pentru ce propășește calea celor răi și toți mișeii trăiesc în pace?”, este mesajul postat de Brigitte, azi, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *