Prima pagină » Cancan » La nuntă, Roxana Dobre a purtat un colier cu diamante. Cât a costat superba bijuterie

La nuntă, Roxana Dobre a purtat un colier cu diamante. Cât a costat superba bijuterie

06 iun. 2022, 13:57,
în Cancan

Florin Salam a avut o nuntă ca-n povești cu Roxana Dobre, care a atras toate privirile în rochia de mireasă accesorizată cu un colier cu diamante superb. Cei doi au avut cununia religioasă și o petrecere de vis, la malul mării, care s-au desfășurat la mijlocul săptămânii trecute. Și dacă până acum s-au aflat multe dintre detaliile fastuosului eveniment, fanii dar și invitații la nuntă erau curioși cât a costat minunata bijuterie de la gâtul soției lui Salam.

În urmă cu câteva zile a avut loc nunta anului în showbiz-ul românesc! Roxana Dobre și Florin Salam și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar cei doi s-au bucurat de o petrecere pe cinste într-un club exclusivist din Mamaia. Roxana și Florin sunt de mai bine de 8 ani împreună și au două fetițe. Cei doi și-au oficializat relația în 2021, când s-au căsătorit civil.

La nuntă, Roxana Dobre a purtat un colier cu diamante

La nuntă, soția lui Florin Salam a optat pentru o rochie plină cu pietre, însă detaliul cel mai important care a ieșit în evidență a fost chiar bijuteria pe care a purtat-o la gât la marele eveniment. Astfel, multă lume a fost curioasă cât costă colierul cu diamante purtat de Roxana Dobre!

Roxana a fost cea care a atras toate privirile cu rochia ei spectaculoasă, însă detaliul care a ieșit cel mai bine în evidență a fost chiar bijuteria pe care e frumoasa brunetă a purtat-o la gât. Mulți s-au întrebat cât a costat colierul cu diamante care i-a completat ținuta. Ei bine colierul cu diamante a fost personalizat de soția lui Florin Salam la o bijuterie de lux, iar prețul variază între 5.000 și 6.000 de euro.

Frumoasa mireasă a avut părul prins la nuntă și a fost acoperit cu un voal lung care i-a completat perfect outfit-ul spectaculos, iar zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei Dobre. Focoasa brunetă a avut un buchet format din bujori albi, dar și o rochie cu o mulțime de pietre și cristale.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil în 2021

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună din 2014 și au trei copii minunați. Cu toate acestea, manelistul a ezitat vreme de mulți ani să-și oficializeze relația. A făcut-o abia în 2021, când s-au căsătorit civil. Însă abia pe 1 iunie 2022 au făcut și nunta. Ceremonia a fost una specială, pe plajă, și a urmat una în biserică, așa cum se obișnuiește. Iată care e motivul pentru care cei doi au amânat 8 ani să se cunune.

Din 2014, Florin și Roxana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși în trecut s-a spus că s-au despărțit, ei au rămas tot împreună. Cei doi au cinci copii, o fată și un băiat din prima căsnicie a manelistului, și încă două fetițe și un băiat, care sunt rezultatul iubirii pe care și-o poartă reciproc. Și totuși, motivul pentru care Florin Salam a ezitat să o ducă pe Roxana în fața altarului este unul profund. Se pare că are legătură cu Fănica, răposa lui soție, și cu un jurământ făcut la mormântul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *