La Neamț, achiziţia unui BMW cu „ŞEF” la număr este sărbătorită cu covor roşu, manele şi mese întinse – VIDEO

24 feb. 2023, 14:20,
BZI.ro, în National

Mai mulți localnici din judeţul Neamţ au sărbtătorit achiziţionarea unui BMW nou cu manele şi mese întinse. Maşina, cu numărul „ŞEF”, a fost întâmpinată cu covorul roşu.

Un autoturism BMW a fost „udat” într-un mod inedit de o familie de romi din judeţul Neamţ. Rudele au pregătit covorul roşu, s-a strâns în curte şi pe ritm de manele au întâmpinat automobilul cu numărul de înmatriculare „ŞEF”, venit pe platformă în faţa porţii.

Imaginile au fost surprinse într-un clip video care a fost postat pe TikTok. Aici se vede cum oamenii erau foarte bucuroşi de noua reuşită a faimiliei. Maşina cu fundă roşie a fost udată cu şampanie de mai mulţi bărbaţi.

Din peisaj nu a lipsit ospăţul. Romii au pregătit mese cu preparate româneşti, printre care şi un porc întreg din care invitaţii s-au înfruptat, dar şi un tort cu artificii.

Presa locală susţine că este vorba de o comunitate care se ocupă de mulți ani cu afaceri în domeniul fierului forjat şi al construcțiilor de mobilier urban și confecții metalice, potrivit mesajul.ro.

@mesajul.romai multe detalii pe mesajul.ro

♬ sunet original – Mesajul.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *