Prima pagină » Local » La Iași se va desfășura a VI-a ediție a celui mai important eveniment dedicat adicției! No Addict va aduna zeci de specialiști în domeniu, atât din țară, cât și din străinătate!

La Iași se va desfășura a VI-a ediție a celui mai important eveniment dedicat adicției! No Addict va aduna zeci de specialiști în domeniu, atât din țară, cât și din străinătate!

23 ian. 2023, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Local

În perioada 4-6 mai, la Palas Congress Hall Iași va avea loc cea mai mare conferință națională pe tema adicției. No Addict va aduna specialiști din psihologie, psihoterapeuți și psihiatri pentru a discuta despre metode eficiente și moderne, cu rezultate pentru dependențele de alcool, etnobotanice, joc patologic, internet și multe altele

În data de 3 mai 2023 va fi organizat un curs preconferință. Medicii primari și medicii specialiști care doresc să ia parte la eveniment trebuie să achite o taxă de participare, în valoare de 450 de lei, în timp ce taxa pentru medicii rezidenți și psihologi este de 350 de lei. Pentru persoanele care doresc să participe și la cursul preconferință, la taxă se mai adaugă 100 de lei.

Un număr de 30 de studenți vor putea lua parte la conferință și la cursul preconferință fără a achita niciun fel de taxă.

Conferința națională No Addict a ajuns la a VI-a ediție

În perioada 4-6 mai, la Iași va avea loc a VI-a ediție a Conferinței naționale No Addict. Primele cinci ediții au însumat 1.210 de participanți și 67 de lectori, printre care și dr. Ovidiu Alexinschi, medic primar la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași, conf. univ. dr. Laura Mihaela Trandafir, conf. univ. dr. Vladimir Poroch, conf. univ. dr. Andreea Silvana Szalontay, prof. univ. dr. Florin Mitu, prof. dr. Florin Scripcaru şi alţii. După o perioadă de 2 ani când, din cauza pandemiei de COVID-19, evenimentul s-a desfășurat în mediul online, în anul 2023, conferința se va desfășura exclusiv cu prezență fizică.

„Suntem onorați și entuziasmați să vă anunțăm că în anul 2023 vom continua tradiția și vom organiza, sub egida Bridging Eastern and Western Psychiatry România, a Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie, a Colegiului Medicilor România și a Colegiului Psihologilor din România, Conferința Națională de Psihiatrie No Addict, în perioada 4-6 mai.

Vom fi iarăși împreună, în format exclusiv fizic, după o pauză de 2 ani și alături de dumneavoastră, stimați participanți, de lectorii invitați și de companiile partenere, vom reuși să conturăm un eveniment inovativ din punct de vedere științific, dată fiind tematica abordată, și anume cea a psihiatriei și adicției”, a transmis dr. Ovidiu Alexinschi, medic primar la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași şi coordonator naţional de programe şi conferinţe No Addict.

Dr. Ovidiu Alexinschi: „Evenimentul se va constitui într-un dialog viu, menit să clarifice variate teme de discuție”

Dr. Ovidiu Alexinschi

No Addict va aduna specialiști din psihologie, psihoterapeuți și psihiatri pentru a discuta despre metode eficiente și moderne cu rezultate pentru dependențele de alcool, etnobotanice, joc patologic, internet și multe altele

În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte de interes major din domeniul psihiatriei, precum schizofrenie, demență, tulburări depresive, tulburări bipolare și tulburări anxioase. Conferința este una transdisciplinară, la eveniment luând parte atât specialiști în psihiatrie, cât și medici de familie, medici pediatri, medici nefrologi, medici cardiologi și nu numai.

„Conferinţa naţională de psihiatrie No Addict se înscrie într-o serie de manifestări al căror principal scop este acela de a populariza atât printre medicii de toate specialitățile, psihologi, psihoterapeuți, cât și printre cei interesați că există metode moderne, eficiente, cu rezultate atât pentru problemele legate de psihiatrie, sănătate mintală, alcool, cât și pentru etnobotanice, droguri, joc patologic, internet etc.

Personalități de marcă din domeniul medical vor fi alături de noi toți pentru a împărtăși cu generozitate din experiența lor. Întregul eveniment se va constitui într-un dialog viu, menit să clarifice variate teme de discuție specifice psihiatriei, cum ar schizofrenia, depresia, adicția, tulburările cognitive, anxietatea”, a adăugat coordonatorul conferinței No Addict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *