Prima pagină » Local » La Iași, numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 este în creștere! La Spitalul de Boli Infecțioase sunt internați peste 30 de pacienți

La Iași, numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 este în creștere! La Spitalul de Boli Infecțioase sunt internați peste 30 de pacienți

11 mart. 2023, 02:00, 5 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 este în creștere. În data de 9 martie 2023, pe cuprinsul județului Iași au fost diagnosticate 44 de noi cazuri de infectare cu COVID-19, în timp ce miercuri, 8 martie 2023, au fost confirmate 32

În prezent, în spitalele suport COVID-19 din Iași sunt ocupate 64 de paturi, din care 4 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă, unde sunt libere 17 paturi, 2 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, 6 la Spitalul Municipal Pașcani, 6 la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” și 3 la Spitalul de Neurochirurgie.

Numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 este în creștere

În prezent, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași sunt internați peste 30 de pacienți, trendul de infectări fiind constant ascendent. Șase dintre aceștia necesită îngrijire specifică de terapie intensivă.

„Constatăm spre sfârșitul acestui prim trimestru din an că ne confruntăm cu o creștere a numărului de internări cu COVID-19, iar trendul este unul constant ascendent. O explicație a acestei creșteri poate fi faptul că populația s-a mai relaxat în ceea ce privește măsurile de prevenție, ba chiar unii au ignorat sfaturile noastre, de a purta în continuare mască în zonele aglomerate, mai ales dacă este vorba de persoane cu comorbidități.

În acest moment sunt în regim de spitalizare continuă un număr de 32 de pacienți ce prezintă patologie COVID-19, iar 6 pacienți necesită îngrijire specifică de terapie intensivă. Pacienții îngrijiți în sectorul de Terapie Intensivă sunt, în general, pacienți care prezintă și comorbidități.

Corpul medical din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase «Sf. Parascheva» din Iași depune toate eforturile, astfel încât toți cei care ajung în triajul spitalului să fie îngrijiți corespunzător, tratați și să se întoarcă acasă sănătoși. Reamintim pacienților că în structura Spitalului de Boli Infecțioase există centru de diagnosticare și tratament, unde persoanele diagnosticate cu SARS-CoV-2 beneficiază de consult de specialitate, analize medicale, radiologice, iar la final, de tratament asigurat de către spital, în regim ambulatoriu (acasă)”, a transmis dr. Florin Roșu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase sunt internate, în prezent, peste 30 de persoane cu COVID-19

DSP Iasi

În data de 9 martie 2023, pe cuprinsul județului Iași au fost diagnosticate 44 de noi cazuri de infectare cu COVID-19, în timp ce, miercuri, 8 martie 2023, au fost confirmate 32 de cazuri noi de COVID-19

Conform datelor Institutului Naţional de Sănătate Publică, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 44 de persoane infectate cu COVID-19. În același timp, una dintre acestea și-a pierdut viața.

„Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, în data de 9 martie 2023, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 44 de persoane infectate cu COVID-19 din totalul de 441 de testări efectuate. Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore s-au efectuat 6 externări și 18 internări. În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore s-a înregistrat 1 deces în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind de 2.563.

În ceea ce privește solicitările de testare ale pacienţilor care prezintă simptomatologie specifică noului Coronavirus, încărcate de medicii de familie pe platforma CAPESARO, menționăm că, în ultimele 24 de ore, echipajele mobile nu au efectuat testări.

Referitor la gradul de ocupare a paturilor (inclusiv paturi ATI) din spitalele suport COVID-19, conform raportărilor, astăzi, 10 martie 2023, sunt ocupate 64 de paturi, din care 6 paturi la ATI”, au transmis reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Iași.

Comentarii
  • Nu uitati ca in trecut companiile de IT au creat virusi de calculator ca sa-si poata vinde produsele antivirus. Gandeste liber ca nu te doare.

  • Iar ati început numaratoarea?? Hai, pauza

  • Florin Rosu asta cand va fi inaintat in grad de catre frati? Uimitor cata presa favorabila are, mai ceva ca Oana Roman!

  • BĂI DILI ,CORUPTI,Spăgari si ,sclavi, nu terminati cu mascarada?!

  • In satul Iasi nivelul de radiatii 5G este foarte ridicat, poate chiar maxim, pentru Ca Cabala este in agonie fi vrea sa omoare cat mai are timp.
    Priviti cerul ,,instelat” si veti vedea ca ,,stelele” de joasa inaltime ale nazistului Elon Musk sunt foarte multe. Probabil ca s-a ajuns la cifra de 42 de mii de sateliti lansati deasupra Pamantului,
    asa cum si-au propus satanistii.
    Acum simptomele sunt clare: dureri de spate, ameteli si gura uscata cand te trezesti dimineata sau daca dormi peste zi.
    Tratamentul este simplu: Paracetamol dimineata si seara pana nu te mai doare spatele, si aspirina de doua ori pe zi in celelelte zile pentru fluidizarea sangelui sa nu se formeze cheaguri care infunda capilarele si se creaza stari de ameteli, toate dupa ce ati mancat.
    Eu aplic acest tratament de doi ani de cand mi-am dat seama care sunt simptomele inainte de a debuta boala ca o gripa puternica, pentru ca organismul uman nu suporta radiatiile elctromagnetice.
    Asa-zisa gripa spaniola din 1918 a aparut cand s-au introdus undele radio.
    Dupa 6 luni au inceput sa moara oameni si dupa doi ani organismul s-a adaptat si ,,gripa” a disparut.
    Acelasi lucru s-a intamplat dupa ce s-au introdur radarele, satelitii si acum 5G.
    Dar 5G este arma militara cu unde scalare, cu o frecventa cuprinsa intre 70 GHz si 300 GHz, fatza de cuptorul cu microunde care are o frecventa de numai 2,4 GHZ cu unde sinusoidale, si poate fierbe apa ( sangele).
    Cheagurile de sange gasite in cei morti de ,,Covid” au rezultat datorita radiatiilor care au eliminat apa din organismul uman, care este format din APA in proportie de peste 70 %.
    APA si sarea de bucatarie fara sticla pisata in ea, formeaza electrolitul care creaza legaturile electrice neuronale si moleculare. Fara aceste doua elemente OMUL moare.
    De aceea am fost obligati sa stam in casele noastre pentru ca undele scalare ale antenelor 5G sunt precum fasciculele laser dar nevazute, si patrund prin orice material: pamant, piatra, beton,etc.
    Stand in casa esti precum puiul din Cuptorul cu Microunde.
    Atunci satelitii nazistului E.Musk abia apareau pe cer, dar acum nu trebuie sa mai stam in casa fiindca satelitii iradiaza bine fiecare centimetru de pe Pamant.
    Mai multi sateliti coordonati sa loveasca simultan aceeasi tinta cu o anumita frecventa pot crea ceea ce s-a intamplat in Turcia: CUTREMUR de orice intensitate.
    Practic cu acesti sateliti si cu cutremulele 5G Cabala poate omora oriunde doreste.
    Dar asta cat ii va fi ingaduit de Dumnezeu, pentru ca una peste alta o astfel de falsa pandemie a mai curatat pamantul de tot felul de jivine.
    Daca Dumnezeu nu ar fi ingaduit acest lucru, falsa pandemie nu ar fi fost posibila.
    Cand curatenia va fi gata atunci totul se va opri si idotii folositori vor fi si ei exterminati.
    Pana in August in acest an, totul se va termina cu bine si cu izbanda Lui Dumnezeu si a OMULUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024