Prima pagină » Cancan ultimă oră » La doar câteva zile după ce Corina Bud a avut o reacție negativă în legătură cu prestația lui Babasha alături de Coldplay, vedeta vine cu o explicație

La doar câteva zile după ce Corina Bud a avut o reacție negativă în legătură cu prestația lui Babasha alături de Coldplay, vedeta vine cu o explicație

19 iun. 2024, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

A trecut o săptămână de când Babasha a urcat pe scenă alături de Coldplay, în cadrul concertelor de pe Arena Națională din București. Momentul a fost unul total neașteptat pentru public, motiv pentru care mulți au avut reacții negative.

De aici s-a iscat o întreagă controversă în mediul online, iar printre cei care au criticat a fost și Corina Bud. Acum, la câteva zile de la eveniment, artista a făcut o postare în mediul online în care a vorbit despre reacția sa și i-a cerut scuze lui Babasha.

Corina Bud, totul despre reacția controversată din mediul online

Prestația lui Babasha alături de trupa Coldplay a devenit unul dintre cele mai dezbătute subiecte din ultima săptămână, iar internetul s-a împărțit rapid în două tabere. Chiar dacă mulți l-au susținut și chiar s-au bucurat pentru șansa nemaipomenită pe care a avut-o, au fost și persoane care l-au criticat. La acel moment, Corina Bud a avut o reacție neașteptată, spunând că momentul a fost unul dezamăgitor și total nepotrivit, ba chiar i-a întrebat și pe fanii prezenți la concert ce părere au avut despre prestația lui Babasha.

Acum, vedeta a distribuit o postare pe rețelele sale de socializare, acolo unde a ținut să precizeze că nu a vrut nicio secundă să-l rănească pe manelist, motiv pentru care și-a cerut scuze personal, dar și public.

Cântăreața spune că nu a fost nicio secundă vorba de rasism, ci doar de șocul pe care l-a avut la momentul respectiv, atunci când Babasha a urcat pe scenă.

Corina Bud spune că a fost nepotrivit pentru un concert Coldplay

În continuare Corina Bud spune că a fost nepotrivit pentru un concert Coldplay, însă îl admiră pe tânăr pentru curajul și seriozitatea de care a dat dovadă, în ciuda reacțiilor negative.

„Mesajul ăsta e pentru familia mea, prietenii și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele. În ceea ce-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa este corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau.

Nu mi-a fost niciodată frică să trăiesc în adevărul meu artistic, care a însemnat mereu curaj, ironie, cringe și, mai ales, emoție exprimată fără filtre.

Dar am învățat zilele astra că reacția frustra, la emoție puternică, e foarte bună în muzica pop, dar e periculoasă și greșită când e vorba de opinii care pot fi interpretate ideologic.
Nu există nicio fărămî de rasism (sau ageism, body-shaming, sexism) în viața și muzica mea, așadar, nici în toată reacția mea la maneaua de pe scena Coldplay. A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens.

Publicul are mereu dreptate și au huiduit toți un moment, sentimentul că ne este ceva impus, că suntem păcăliți. Babasha este un artist tare, are sistem de suport și știe la fel de bine ca toți din industrie care am trecut prin multe huiduieli, că oricare ar fi riscul, te urci pe scenă și îți ții momentul până la capăt. Asta e meseria noastră, face parte din job să fii adulat sau huiduit și bravo lui că a demonstrat că are încredere în arta lui și că face față.
Dar în dialogul ăsta artist-public, care nu e dictatură, ci e cel mai cool spațiu al libertății, fiecare trebuie să își facă treaba și să se exprime liber. Iar noi am simțit că treaba noastră atunci era să dezaprobăm ce ne oferea Coldplay pe scenă. Toți cei care erau lângă mine pe stadion exact asta mi-au spus că au simțit și o parte din oamenii pe care i-am întrebat în zelul meu tâmp, recunosc, de „reporteriță cringe”. Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay, dar pentru că am rănit un om, mi-am cerut scuze personal.

Pentru că sunt persoană publică și sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am, vă spun să nu urâți niciodată, să nu discriminați pe nimeni niciodată, să nu vă lăsați manipulați de cei puternici niciodată, să fiți mândri de ce vă place mereu și să nu vă fie frică să vă exprimați opiniile, gusturile, libertatea. Niciodată”, a fost mesajul transmis de Corina Bud prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *