Prima pagină » Titlurile zilei » La doar 21 de ani, colaborează cu brand-uri cunoscute de toată lumea! Arta machiajului capătă noi dimensiuni în mâinile acestei tinere talentate

La doar 21 de ani, colaborează cu brand-uri cunoscute de toată lumea! Arta machiajului capătă noi dimensiuni în mâinile acestei tinere talentate

28 iul. 2022, 02:00, 6 ,
Andreea Timofte în Titlurile zilei

Miruna Trofin este numele unei tinere din Bacău, absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, ce reușește să realizeze machiaje inedite, de tip „face-paiting”, apreciate de organizații naționale și internaționale din lumea cosmeticii, dar și de internauți

Talentata artistă, aflată la început de drum, are planuri mari de viitor, dorind să-și creeze propriul brand. „Pixi Beauty”, „Bioderma” și „The Third Eye” sunt doar câteva dintre companiile de succes cu care aceasta colaborează.

Arta machiajului a cucerit-o dintotdeauna

Într-o lume în care piața cosmeticii, respectiv a machiajului, este suprasaturată, poate părea dificil ca ineditul să-și mai facă loc. Cu toate acestea, încă există make-up artiști care se încadrează cu succes în tiparul ineditului sau al originalității pe cale de dispariție. Miruna Trofin se poate încadra ușor în această categorie, a celor diferiți din industria atât de iubită de femei. Tânăra nu a urmat cursuri în domeniu, absolvind o facultate care nu are deloc referințe în arta machiajului, însă talentul și pasiunea au făcut-o să performeze de una singură.

„Povestea e veche, când am împlinit 1 anișor, de pe tava aceea a destinului, în ziua de tăiere a moțului, am ales un ruj pe care l-am și mâncat după aceea, atât de atrasă am fost de el. Mama mă găsise mestecând rujul, efectiv. De acolo tind să cred ca a pornit totul. Glumesc, e doar o întâmplare haioasă din copilărie care are un ecou pentru mine și mă face mereu să zâmbesc.

Toată pasiunea mea pentru machiaj a început de când eram în gimnaziu, mereu am avut înclinații artistice și mi-a plăcut să creez lucruri, să le dau o formă, o culoare. Pentru mine machiajul nu e doar ideea de a potența frumusețea unui chip, ci e mai mult artă.

Pentru mine, machiajul înseamnă evadare, pentru cel puțin câteva ore, din realitate, e universul în care mă redescopăr mereu și mă pot transforma în orice personaj îmi doresc, pot oferi o formă concretă ideilor din mintea mea”, a povestit Miruna Trofin.

Munca reprezintă cheia prezentului și a viitorului mult dorit

Având în vedere faptul că Miruna Trofin a reușit să obțină rezultate demne de laudă, fără ajutorul nimănui, aceasta speră ca în viitorul apropiat să-și creeze propriul brand, munca constantă rămânând în continuare prioritară.

„De fiecare dată mi-am spus: «Munca și dedicarea sunt uneltele artei mele». Am început prin a crea machiaje simple, până la machiaje complexe, de tipul body painting-ului. Tot ceea ce creez necesită multă răbdare și consecvență, pentru că toate look-urile le postez pe pagina mea de Instagram, «@miruna_trofin». Pe acest profil interacționez cu toate persoanele care îmi apreciază munca și doresc să îmi fie alături în această călătorie creativă.

Acum colaborez cu brand-uri, precum «Pixi Beauty», «Bioderma», «The Third Eye», «Florria Jewelry» sau «Face Theory».

În viitor, doresc să mă evoluez cât mai mult și să îmi dezvolt abilitățile de make-up artist și de ce nu, să am propriul meu brand, concept în industria machiajului”, a adăugat Miruna Trofin.

Este important de precizat că frumoasa băcăuancă este pasionată și de sport, promovând rețeta unui stil de viață sănătos, bazat pe echilibru și alimentație adecvată.

Comentarii
  • 👍👏👏👏

  • Offf, nu mai incapem de make-up-artiste, manichiuriste si hair-stylisti….Pe vremuri, toate fetele doreau sa devina manechine, fotomodele…acum, s-a schimbat trendul…. toate fac cursuri de make-up, coafura, manichiura si se cred mari profesioniste in domeniu. Articolul este o reclama, iar brandurile cu care se lauda sunt inferioare si de slaba calitate.

  • Ce doare gelozia și frustrarea . Pune mana sa faci si tu ceva, stai numa și critici.
    La muncă, nu la stat si comentat!

  • Bravo Miruna! Ești the best. Stiam ca o sa ajungi sus

  • Foarte talentată ești Miruna! Nu cred că mulți pot realiza asemenea machiaje uitandu-se în oglindă! Cred ca vei avea un viitor plin de succes! Ti-l doresc din tot sufletul! ❤

  • Eheee, mai ai de muncit ca sa ajungi…..cunoscuta si cautata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024