Prima pagină » Radio » Actualitate » La ce prețuri vinde mama Geta produsele în piață. Multă lume se plânge că sunt scumpe

La ce prețuri vinde mama Geta produsele în piață. Multă lume se plânge că sunt scumpe

19 sept. 2023, 10:17,
în Radio

Recent, s-a aflat la ce prețuri își vinde mama Geta produsele alimentare în piață, familia ei având o adevărată afacere în acest sens. Familia Sterp deține un magazin în Hațeg unde comercializează foarte multe produse lactate dar și din carne. Cu toate acestea, mulți clienți se plâng că produsele vândute de mama Geta sunt cam scumpe.

Mermbrii familiei Sterp câștigă bani frumoși din afacerea cu stâna de oi. Mama Geta, așa cum este cunoscută în mediul online, se mândrește cu produsele realizate de pe urma muncii familiei sale, pe care le comercializează în magazinul propriu din Hațeg. Brânza, telemeaua sau smântâna sunt doar o parte din produsele care se pot găsi pe rafturile magazinului.

La ce prețuri vinde mama Geta produsele în piață

Familia Sterp a devenit cunoscută în mediul online prin intermediul celor doi frați, Iancu și Culiță. În timp ce primul a participat la „Puterea Dragostei”, show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D, cel din urmă s-a lansat în muzică și a cunoscut imediat succesul. Este cunoscut faptul că familia din Hunedoara deține o fermă de animale, afacere în care se implică cu toții și care le asigură bunăstarea. Pe lângă asta, mama Geta vinde produse lactate la un magazin din piața Hațeg, acolo unde surprinsă în cea mai mare parte a timpului.

Dacă îți dorește să guști preparatele comercializate de mama Geta în piața Hațeg, trebuie să știi că un kilogram de telemea de oaie costă 50 de lei, în timp ce un kilogram de jumări ajunge la prețul de 80 de lei. Femeia a fost vizitată recent la magazin de un client care a filmat întregul moment.

Client: „Puneți, vă rog, jumări. Cât e kilogramul?”
Mama Geta: „80 de lei.”
Client: „Puneți așa, de vreo 25 de lei.”
Mama Geta: „Numai de 25 vrei? Vrei măcar de 25 de euro, nu de 25 de lei.”
Client: „Eu sunt Culiță să am bani?”
Mama Geta: „Am pus de 27, n-am greșit.”
Client:  „Bun, de 27 de lei.  Brânză de care aveți?”
Mama Geta: „Brânză e de oaie, foarte bună. Vrei s-o guști? Puneți și din aia.”
Client: „Asta cât e kilogramul?”
Mama Geta: „50 de lei.”
Client: „Pune și din aia o bucată, puneți cuțitul pe ea că vă arăt eu. E prea mult, că sunt singur și se strică după.”
Mama Geta: „N-ai muiere și copii?”
Client: „Copii n-am, muierea e plecată pe front, asistentă medicală.”
Mama Geta: „Păi ai mai multe muieri cred că. Asta este 17 lei. 44 de lei în total. Pentru că ai filmat îmi dai 50 de lei, nu 44.”

Ce meserie și-ar fi dorit să aibă mama Geta

Într-un interviu mai vechi, mama Geta a susținut că și-ar fi dorit să urmeze o carieră în muzică, căci în tinerețe, obișnuia să cânte la nunți și alte evenimente.

„Eu când eram tânără, cântam. Îmi plăcea așa să cânt și pe la nunți, să cânt. Chiar și pe scenă, la corul școlii. Mergeam până la Alba Iulia și eram solistă. Mie mi-a plăcut mult să cânt și mi-aș fi dorit să fiu promovată, dar eram o fată simplă. Am fost la un moment dat la Casa de cultură, dar nu m-a băgat nimeni în seamă.

Nici măcar nu m-au lăsat să dau vreo probă, să cânt. Nu a fost să fie. Eu aveam voce foarte frumoasă și cred că Culiță mă moștenește pe mine. Nu mă gândesc să fac pe viitor o colaborare mamă-fiu cu Culiță. Eu am și niște kilograme în plus și nici nu mai sunt capabilă să cânt sau să stau pe o scenă”, a declarat mama Geta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *