Prima pagină » Cancan » La ce intervenții estetice a apelat Bianca Giurcă de-a lungul timpului. Cum arăta concurenta înainte

La ce intervenții estetice a apelat Bianca Giurcă de-a lungul timpului. Cum arăta concurenta înainte

12 iul. 2023, 13:27,
în Cancan

Bianca Giurcă le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare la ce intervenții estetice a apelat de-a lungul timpului. Concurenta de la Insula Iubirii este mai sinceră ca niciodată despre viața ei privată și a recunoscut că a mers în cabinetul medicului estetician pentru câteva schimbări.

Bianca Giurcă este mai sinceră ca niciodată, iar concurenta de la Insula Iubirii a vorbit despre procedurile estetice pe care le are. Tanara a organizat o serie de întrebări și răspunsuri, iar fanii au fost curioși să afle mai multe detalii despre ea.

La ce intervenții estetice a apelat Bianca Giurcă de-a lungul timpului

Bianca Giurcă a mărturisit pe rețelele de socializare că a apelat la procedura de rinoplastie, mai exact operație la nas și implant mamar. Iubita lui Marius Moise a explicat cum a decurs totul, dar și cât de dificilă a fost recuperarea.

Bianca Giurcă a fost judecată de gurile rele, după emisiunea la care a participat,  ca ar sta într-o relație cu Marius Moise că ar avea bani, astfel că tânăra a dat carțile pe față și a mărturisit ce calități are iubitul ei.

Ce spune despre partenerul ei

Bianca Giurcă susține că partenerul ei este grijuliu, atent, muncitor, dar și sufletist și că nu s-a gândit niciodată că oamenii vor arunca cu noroi în ea.

”Cred ca oamenii nu vor să vadă. E mult mai ușor să arunci cu noroi decât să vrei să vezi dincolo de aparențe. Spre exemplu, situația când eu am spus că Marius are și alte calități, iar ei au înțeles că singura lui calitate sunt banii, nu pentru că doar asta a arătat el, ci pentru a da în mine. De fapt, el nici nu a menţionat vreo secunda câţi bani are sau dacă are, dar mă rog.

Pe mine mă doare să văd așa ceva, Marius e un om cu foarte mult bun simț, muncitor, atent, grijuliu, săritor, un suflet foarte bun, tratează oamenii egal, nu l-am văzut niciodată să înjosească pe nimeni, Marius nu e agresiv, e foarte calm, perseverent, un tată iubitor și atent, un copil cu un respect față de părinții lui și față de oameni enorm, e un om respectat de toată lumea care îl cunoaște în realitate și multe altele.

Dar Marius, ca orice om, are și defecte, iar unii oameni vor să le vadă doar pe alea, de parca ei sunt perfecți.”, a declarat Bianca Giurcă pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *