Prima pagină » National » La ce evenimente să ne așteptăm în 2024? Trei amenințări prezise de Nostradamus și Baba Vanga
La ce evenimente să ne așteptăm în 2024? Trei amenințări prezise de Nostradamus și Baba Vanga

La ce evenimente să ne așteptăm în 2024? Trei amenințări prezise de Nostradamus și Baba Vanga

21 dec. 2023, 17:57, 1 ,
în National

În 2024, se prevede o criză economică globală și intensificarea atacurilor cibernetice. În ciuda acestor provocări, știința medicală va realiza descoperiri semnificative, iar criza climatică va aduce evenimente meteorologice catastrofale. Un an plin de schimbări și adaptări în fața unor provocări diverse.

Se spune că în acest an va fi descoperit un leac pentru cancer, iar atmosfera politică va fi tensionată, iar asta pentru că va avea loc o tentativă de asasinat asupra președintelui rus Putin și atacuri teroriste în Europa, scrie Spynews.ro.

Posibile evenimente în 2024:

  • Contact extraterestru: Există speculații că în 2024 am putea lua contact cu extratereștrii.
  • Dragon la orizont: Baba Vanga a prezis înainte de moartea ei că „dragonul” va prelua controlul, sugerând evenimente importante sau schimbări majore.
  • Trump și boala sa: Se vorbește despre posibila revenire a lui Donald Trump la putere în 2024, dar cu mențiunea că ar putea fi afectat de o boală misterioasă.
  • Vladimir Putin riscă să fie asasinat, crescând instabilitatea în Rusia, iar Europa se confruntă cu amenințări teroriste iminente.
  • Schimbările climatice cauzate de încălzirea globală prezic condiții meteorologice catastrofale și dezastre naturale.
  • În schimb, în anul 2024, s-ar putea descoperi un leac pentru cancer.

Profețiile Babei Vanga pentru 2023 s-au adeverit din nou

Baba Vanga este unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători din lume. Deși a murit în 1996, previziunea pe care a făcut-o Baba Vanga pentru 2023 tocmai s-a adeverit! Baba Vanga este un nume cunoscut în toată lumea și deși a murit în 1996, și astăzi oamenii vorbesc de ea și de previziunile acesteia.

Mulți spun că Baba Vanga a prezis și pandemia Covid-19 și a avut dreptate și în legătură cu diferite probleme politice.

Baba Vanga era de origine din Bulgaria și a murit în urmă cu 27 de ani, însă este o emblemă pentru teoreticienii conspirației, mai ales după ce unele dintre previziunile ei s-au dovedit a fi adevărate. Baba Vanga a lăsat în urmă predicții pentru fiecare an, până în 5079, atunci când a spus că lumea va ajunge la sfârșit și planeta nu va mai exista.

Astfel, pentru anul 2023 se pare că s-a mai adeverit o previziune de-a celebrei clarvăzătoare. Și anume, femeia a spus că în anul 2023, planeta noastră va fi lovită de o furtună solară masivă cu consecințe devastatoare.

Tot ea a avertizat că va fi ca un ”tsunami solar” și va distruge câmpul magnetic al Pământului.

Furtunile solare pot provoca întreruperi în masă de comunicare, provocând o serie de alte probleme.

Comentarii
  • Credeam că gândirea de ev mediu a dispărut din soceitatea modernă.Văd că unii ţin să o readucă, ca să ne întorcă îndărăt ca pe vremea inchiziţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024