Prima pagină » Actualitate » La Berlin, o mașină a intrat în mulțime. Cel puțin 30 de persoane rănite și una decedată – UPDATE/GALERIE FOTO

La Berlin, o mașină a intrat în mulțime. Cel puțin 30 de persoane rănite și una decedată – UPDATE/GALERIE FOTO

08 iun. 2022, 12:42,
în Actualitate

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite, după ce o mașină a intrat într-o mulțime de oameni ce se afla în fața unui magazin din Berlin, Germania. Șoferul autoturismului a fost imediat arestat.

UPDATE „Cred că am asistat la un atac terorist în Berlin. Nu suntem siguri. Sunt trupuri împrăștiate peste tot. Am văzut o mașină care venea pe șosea și care s-a oprit într-o vitrină ce se întinde pe lungimea a trei blocuri. E groaznic”, a spus actorul americano-scoțian John Barrowman, care a fost martor la impactul mortal.

La Berlin, o mașină a intrat în mulțime

O mașină a intrat, miercuri, 8 iunie, într-un magazin din Berlin, la Charlottenburg, rănind mai multe persoane care se aflau în fața acestuia. Conform surselor, este vorba de 10 răniți, în timp ce alte publicații internaționale vorbesc despre 30 de victime.

Potrivit autorităților, circa 30 de oameni au fost răniți în urma impactului.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Berlin, Martin Dams, a declarat că incidentul a avut loc lângă popularul bulevard comercial Kurfuerstendamm, din vestul capitalei germane.

La fața locului s-au declapasat aproximativ 60 de pompieri.

Purtătorul de cuvânt al poliției locale a declarat că șoferul a fost arestat.

Precizăm faptul că accidentul a avut loc pe Rankestrasse, lângă Breitscheidplatz, principalul cartier comercial, locul atacului din piața de Crăciun, din 2016, în urma căruia 11 persoane au fost ucise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *