Prima pagină » Local » L-a lăsat pe fostul iubit să îi facă poze deocheate, în momentele intime! Tânăra nu se aștepta niciodată ca individul să facă așa ceva! Ieșeanca a avut un adevărat șoc când a văzut ce intenție a avut prietenul!
L-a lăsat pe fostul iubit să îi facă poze deocheate, în momentele intime! Tânăra nu se aștepta niciodată ca individul să facă așa ceva! Ieșeanca a avut un adevărat șoc când a văzut ce intenție a avut prietenul!

L-a lăsat pe fostul iubit să îi facă poze deocheate, în momentele intime! Tânăra nu se aștepta niciodată ca individul să facă așa ceva! Ieșeanca a avut un adevărat șoc când a văzut ce intenție a avut prietenul!

30 oct. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ acuzat că și-a șantajat fosta iubită cu imagini deocheate a fost pedepsit de judecători. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe George Cătălin Simina la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj. Anchetatorii spun că ieșeanul încerca să stoarcă bani de la victimă

O tânără l-a lăsat pe fostul iubit să îi facă poze deocheate, în momentele intime! Ea nu se aștepta niciodată ca individul să facă așa ceva! Ieșeanca a avut un adevărat șoc când a văzut ce intenție a avut prietenul! Mai apoi, aceasta a mers țintă la Poliție, pentru a reclama faptul că era șantajată chiar de cel pe care îl iubise. Așadar, ieșeanul acuzat de șantaj cu imagini deocheate a fost pedepsit de judecători. Ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe George Cătălin Simina la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj.

„Instanța aplică și pedeapsa amenzii de 6.000 de lei (150 de zile a câte 40 de lei ziua-amendă). Obligă inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 zile, în cadrul unei instituții publice aflate în subordinea Primăriei comunei Scobinți sau în subordinea Consiliului Local al comunei Scobinți”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

George Cătălin Simina, acuzat că a încercat să o stoarcă de bani pe fosta iubită

Procesul lui George Cătălin Simina (22 de ani) a început pe 15 mai 2020. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore pe 29 ianuarie 2020.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie au afirmat că tânărul de 22 de ani, din comuna Scobinți, județul Iași, a decis să își șantajeze fosta iubită, din localitatea Balș.
Conform anchetatorilor, cei doi tineri au avut o relație de câteva luni, dar, la un moment dat, aceștia s-au certat și au decis să se despartă. Numai că, după un timp, individul și-a adus aminte că reușise să o convingă pe tânără să îi pozeze în ipostaze deocheate. Pozele au fost făcute în momentele intime împărtășite de cei doi iubiți. Astfel, individul s-a gândit că nu ar fi rău să o stoarcă de bani pe fosta prietenă.

Tânărul ieșean, condamnat pentru șantaj după ce a fost prins în flagrant de anchetatori

Oamenii legii au susținut că tânărul a început să o șantajeze pe fată. Acesta i-ar fi spus victimei că, dacă nu i dă bani, va face publice imaginile deocheate obținute în momentele de tandrețe petrecute între cei doi. Inițial, tânăra a fost de acord să îi dea bani individului pentru a nu face publice imaginile respective. Numai că individul nu s-ar fi oprit, astfel că victima a decis să apeleze la Poliție. Așadar, în cele din urmă, George Cătălin Simina a fost prins în flagrant de agenții Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

„Pe 29 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar Iași au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui tânăr care ar fi urmat să încaseze 500 de lei de la o tânără de 21 de ani, din comuna Balș”, au precizat, la data respectivă, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Anchetatorii au stabilit că, timp de câteva luni, până la finele lui ianuarie 2020, individul ar fi reușit să obțină, prin șantaj, de la fosta iubită, diverse sume de bani.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, sub diferite pretexte, individul ar fi constrâns-o pe tânăra de 21 de ani să îi ofere bani și ar fi primit de la aceasta aproximativ 15.000 de lei. Pe 30 ianuarie 2020, tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au mai subliniat oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`