Prima pagină » Cancan » L-a bătut sau nu Fulgy pe Ioniță din Clejani? „Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac…”

L-a bătut sau nu Fulgy pe Ioniță din Clejani? „Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac…”

08 iul. 2021, 12:10,
BZI.ro, în Cancan

După tot scandalul apărut în presă s-a aflat în final daca l-a bătut sau nu Fulgy pe Ioniță din Clejani. Acum câteva zile informația potrivit căreia tatăl lui Fulgerică a sunat la 112 făcea vâlvă în presă. După acest incident, băiatul Clejanilor s-a decis să spună lucrurilor pe nume

În cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Fulgy a vorbit despre episodul în care tatăl lui s-a văzut nevoit să sune la 112.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat să depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

L-a bătut sau nu Fulgy pe Ioniță din Clejani?

Fulgy l-a comparat pe Ioniță de la Clejani cu Dumnezeu și a susținut că niciodată nu ar putea să-l lovească pe Dumnezeu.

„Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu? (…)

Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează. Familia de la Clejani e un diamant șlefuit”, i-a spus Fulgy lui Dan Capatos despre Ioniță de la Clejani.

Fulgy a fost implicat într-un incident terifiant

Cristi Brancu a mărturisit, pentru cancan.ro, faptul că viaţa lui Fulgy a fost lipsită într-o oarecare măsură de influenţa tatălui care participa la extrem de multe concerte şi era plecat mai tot timpul. Altfel spus, acelaşi prezentator a mărturisit faptul că în copilărie acesta a suferit mai multe arsuri iar cel care l-a salvat a fost nimeni altul decât Johnny Depp:

“Cred că cel mai greu rol care există în acest moment ca tată, este să fii tatăl lui Fulgy. Pentru că Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne. Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj” a spus acesta.

Celebrul actor de la Hollywood are o strânsă pretenie cu familia Clejanilor. Aceștia s-au întâlnit de mai multe ori iar artisul vine cu mare drag, ori de câte ori poate, în România. De altfel, artistul a fost fascinat de talentul Clejanilor și s-a îndrăgostit de muzica cântată de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *