Prima pagină » Actualitate » Klaus Iohannis vrea să îl demită pe Ludovic Orban! Ipoteză şoc la Palatul Cotroceni
Klaus Iohannis vrea să îl demită pe Ludovic Orban! Ipoteză şoc la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis vrea să îl demită pe Ludovic Orban! Ipoteză şoc la Palatul Cotroceni

25 aug. 2020, 10:53,
George Cristian în Actualitate

Klaus Iohannis vrea să îl demită pe Ludovic Orban, susţine analistul politic şi membru PSD, Cozmin Guşă. Acesta consideră că Ludovic Orban ar putea fi dat la o parte din pricina tunurilor date de Guvernul pe care îl conduce în perioada pandemiei. Totuşi, o mare problemă întâmpinată de Klaus Iohannis este aproprierea alegerilor locale şi mai ales a scorului pe care îl va obţine formaţiunea politică.

Klaus Iohannis vrea să îl demită pe Ludovic Orban

Se încing spiritele intre Palatul Cotroceni şi Victoria. Conform analistului politic Cozmin Gușă, Klaus Iohannis cauta modalităţi de demitere din funcţie pe Ludovic Orban. Conform unor surse a celor de la bugetul.ro, se pare că Ludovic Orban va fi dat jos din funcţie imediat după alegerile locale din septembrie 2020.

Cozmin Gușă lansează o ipoteză bombă

Într-o postare pe o reţea de socializare, analistul politic Cozmin Guşa realizează o ipoteză şoc. Conform acestuia, din cauza tunurilor date în perioada pandemiei, Ludovic Orban urmează să fie demis din funcţia de premier şi, cel mai probabil, din funcţia de preşedinte al PNL. Totuşi, marea problemă este reprezentată de faptul că preşedintele nu l-ar putea demite momentan pentru că se aproprie alegerile locale. Totuşi, imediat după ce se vor finaliza alegerile locale, Ludovic Orban ar putea fi îndepărtat din funcţiile pe care le deţine:

„MOȚIUNEA SE REÎNCĂLZEȘTE! IOHANNIS ÎNTR-O MARE DILEMĂ

Scriam acum 3 zile că semnul racolării de parlamentari PSD ar fi dovada că se fac eforturi intense pentru menținerea lui LuCOVID. Numai că, tot acum 3 zile, lui Iohannis i-a fost prezentat DOSARUL COMPLET al devalizărilor din pandemie operate de către gașca lui LuCOVID, iar Neamțul a rămas perplex în fața evidenței, dându-și seama că, prin dimensiunea lor și a dovezilor adunate, aceste devalizări nu pot fi escamotate. Și de-aici, două consecințe:

1. Iohannis a început urgent să caute soluții prin care să-l dea jos pe LuCOVID la moțiune sau chiar să-l facă să demisioneze, operând apoi cu un premier interimar; problema consecutivă este cea legată de alegeri și scorul PNL în acest caz, urmată de altă miză, cea a impunerii rapide apoi a unui premier fidel lui, iar aici are soluția tehnocratului sau a unui alt premier penelist susținut și de către PSD (așa a apărut în acest weekend declarația lui Paul Stănescu cu guvernul de tehnocrați-politici!)

2. LuCOVID este disperat și oferă orice pentru noi parlamentari fideli lui, dându-le sarcină fiecărui ministru să achiziționeze fiecare câte 2 parlamentari (!), indiferent care ar fi costurile financiare și politice; doar că, dacă lumea se va prinde că nu mai este susținut de către Iohannis în demersul său, tentativa lui nu va avea succes.

Să urmărim atent deci evenimentele din zilele următoare, se va juca dur!”, a scris, pe Facebook, Gușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`