Prima pagină » Actualitate » Klaus Iohannis le-a recomandat românilor golful, astfel mai multe persoane s-au bătut cu o crosă în mijlocul străzii – VIDEO
Klaus Iohannis le-a recomandat românilor golful, astfel mai multe persoane s-au bătut cu o crosă în mijlocul străzii - VIDEO

Klaus Iohannis le-a recomandat românilor golful, astfel mai multe persoane s-au bătut cu o crosă în mijlocul străzii – VIDEO

21 sept. 2021, 09:28,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate
În urma recomandării făcută de președintele României, Klaus Werner Iohannis, aceea de a juca golf, un sport care necesită o investiție de zeci de mii de lei pentru a fi practicat, polițiștii îl ironizează pe șeful statului. Sindicatul Europol a publicat o înregistrare video cu o ceartă în toată regula din cartierul Rahova. Pe înregistrare pot fi observate clar cum mai multe persoane care se bat în mijlocul străzii, folosind inclusiv o crosă de golf, pe străzile din Capitală.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să „descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, pe un bulevard din București, s-au scos crosele.

S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard. Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, scriu polițiștii, pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să joace golf

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții, a declarat sâmbătă, 18 septembrie 2021, președintele Klaus Iohannis, prezent la Pianu de Jos, unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a adăugat președintele Klaus Iohannis.

Scandal și pe străzile din Iași

O bătaie ca-n filme a avut loc pe străzile din Iași! Oamenii legii susțin că patru agenți de pază au asistat pasivi la întreg scandalul! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Constantin Tiberius Ciopeică, Constantin Petria, Andrei Dumitru Avădani și Constantin Safta, pentru abuz în serviciu.

În același dosar, anchetatorii i-au trimis în fața instanței pe Alexandru Mădălin Ojică, Andrei Vasilică Ojică și Mihai Sebastian Doroftei, pentru lovire sau alte violențe. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Cei șapte indivizi au intrat în vizorul oamenilor legii la finele anului trecut. Conform anchetatorilor, cei șapte au asistat sau au participat activ la o bătaie ca-n filme, ce a avut loc pe străzile din Iași.

„În cauză s-a reținut că, pe data de 29 septembrie 2019, în jurul orei 6:00, în timp ce persoana vătămată I.T.T. se afla în fața unui local din Complexul Studențesc «Tudor Vladimirescu» și în parcarea unui centru comercial din zonă, a fost lovită cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului de către inculpații Alexandru Mădălin Ojică, Andrei Vasilică Ojică și Mihai Sebastian Doroftei. În urma incidentului, victima a suferit leziuni care au necesitat 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico-legal”, a precizat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`