Prima pagină » Actualitate » Klaus Iohannis, despre găsirea unor componente de dronă pe teritoriul României – LIVE VIDEO
Klaus Iohannis, despre găsirea unor componente de dronă pe teritoriul României - LIVE VIDEO

Klaus Iohannis, despre găsirea unor componente de dronă pe teritoriul României – LIVE VIDEO

06 sept. 2023, 16:19, 5 ,
BZI.ro, în Actualitate

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, în deschiderea Summitului celor 3 Mări, desfășurat la București, că a fost informat de MApN cu privire la descoperirea în Plauru (Tulcea) a unor resturi care ar putea proveni de la drone, șeful statului precizând că România se bucură de cele mai puternice garanții de securitate din istoria sa.

„Vreau sa ma refer la cele mai recent informatii despre verificarea de catre Ministerul Apararii, pe teritoriul roman, in apropierea frontierei noastre cu Ucraina, a unor componente care pot apartine unei drone.

Am fost informat in timp real de MApN cu privire la aceasta descoperire si am solicitat o investiatie urgenta, profesionista, asupra originii acestor elemente si asupra momentului si circumstantelor in care au ajuns pe pamant romanesc.

Daca se confirma ca apartin unei drone ruse, situatia este complet inadmisibila si constituie o incalcare grava a suveranitatii si teritorialitatii Romaniei si a aliantei NATO.

Atacurile asupra infrastructurii civile ucrainene, care reprezinta crime de razboi, au loc la o distanta foarte mica de frontiera romana, dar suntem atenti si suntem foarte bine aparati in cadrul NATO. Romania beneficiaza de garantii de securitate foarte puternice, cele mai puternice din intreaga noastra istorie”, a spusKlaus Iohannis.

Zelenski l-a ținut pe Klaus Iohannis să aștepte de două ori până să preia microfonul

Momente jenante la Summitul Inițiativei celor Trei Mări, de la București. Președintele Klaus Iohannis a încercat să îi predea cuvântul președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, însă acesta nu a fost de găsit.

Dacă prima dată Iohannis a trecut rapid peste moment, a doua oară șeful statului român a stat în tăcere câteva minute, în așteptarea lui Zelenski, care nu a mai venit.

Este foarte importantă participarea domnului președinte Zelenski pentru că Ucrainei i se va acorda un nou statut de stat asociat participant la Inițiativa celor Trei Mări, a spus Iohannis.

Comentarii
  • Iohanis spune ca Ucraina are voie sa atace Romania dar daca cade o drona ruseasca e f grav

    Baaaaa dar daca drona este din Ucraina nu este la fel incalcre a suveranitatii Romaniei? Baaaa dulapule si toti idiotii de la guvernare adica din Rusia e incalcare s suveranitatii Romaniei dar din Ucraina nu. Adica ,Ucraina are voie sa bombardeze Romania????? Mujeeeeee prostakailor ca trexem grabita in Ucraina si ii nimicim si venim la Cotroceni!

  • Ieri zicea exact invers: ca nicio drona nu a intrat pe teritoriul nostru. Adica ieri nu era informat de cei de la mapn? Nu el e cel mai informat om din statul roman? SRI si SIE ii prezinta zilnic rapoarte. Ieri nu le-a citit?
    Fix la fel a facut si la debutul pandemiei: la inceput a aparut la tv ca sa „demitizeze” pandemia, si sa ne spuna ca nu exista asa ceva. Dupa cateva luni, se vaccina la tv, ca sa ne dea exemplu.
    Faptul ca el e retard si isi bate joc de romani, e de inteles. De neinteles este ca niste tampitei – si nu putini – l-au votat. De doua ori! Asadar, il meritati cu prisosinta. Distractie placuta.

  • 3 incompetenti

  • Bucatile de drona au cazut din cauza ucrainieniloooooor , rezultate din antiapararea ucraineana nicidecum ca Rusia are vreo vina.zelebschi prostul rade acum ca a reusit sa faca scandal intre Romania si Rusia. Nebunul si drogatul zelnschi vrea al 3 lea razboi mondial, vrea sa bage Romania in conflict moartea sa- l ia cat mai repede. Mai este si metoda mincinoasa a lui zelenschi, in mod fals o drona poate purta inscriptie rusa cand de fapt e falsificata de Ucraina.Ucraina este vinovata si zelinschi trebuie nimicit.

  • Roman revoltat ca toti romanii

    Daca se dovedeste ca drona era rusa ,este inacceptabil a spus marele iohanis. Daaaar daca drona se dovedeste ca este ucraineana este acceptabil, nu e un pericol, se accepta sa cada doar drone ucrainiene in Romania. Lingaul kurulyi ucrainienilor si a kurului lui zelinschi dictatorul nazist, romanii nu te mai suporta Iohaniiiiiis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *