Prima pagină » Local » Klaus Iohannis a intervenit în cazul senatoarei Diana Șoșoacă! Ce spune președintele despre incidentul în care au fost implicaţi jurnaliştii italieni

Klaus Iohannis a intervenit în cazul senatoarei Diana Șoșoacă! Ce spune președintele despre incidentul în care au fost implicaţi jurnaliştii italieni

16 dec. 2021, 11:28,
BZI.ro, în Local

În urmă cu câteva zile, Diana și Silvestru Șoșoacă au fost implicat într-un scandal cu mai mulţi jurnalişti italieni. S-a lăsat cu intervenţia poliţiei, iar ambele părti au depus dosare penale. În schimb, președintele Klaus Iohannis a menţionat faptul că autorităţile trebuie să verifice la sânge ce s-a întâmplat şi să facă lumină în acest caz.

Vă aducem aminte faptul că în urma intervenţiei poliţiştilor, Silvestru Șoșoacă a fost plasat sub control judiciar, el fiind acuzat de ultraj după ce ar fi lovit un om al legii. Pe de cealaltă pare, Diana Șoșoacă neagă acuzaţiile.

 

Klaus Iohannis dorește o anchetă urgentă în conflictul dintre senatoarea Diana Șoșoacă şi jurnaliştii italieni

Într-o intervenţie de ultimă oră, președintele Klaus Iohannis a menţionat faptul că autorităţile trebuie să facă lumină în acest caz. Klaus Iohannis a declarat, despre incidentul în care a fost implicată Diana Șoșoacă, faptul că este regretabil și că nu ar mai trebui să se repete:

„Nu vreau să mă antepronunţ. Absolut toate autorităţile competente să verifice ce s-a întâmplat şi cum s-a intervenit trebuie să-şi facă datoria cu vârf şi îndesat, cum se spune, după care cu siguranţă voi aştepta concluziile de rigoare. Este posibil să fi fost greşeli în abordare, dar nu pot eu să mă exprim asupa acestor chestiuni. Cert este: solicit această verificare la sânge pentru a nu avea încă o dată un astfel de incident care este absolut regretabil şi care, să fiu sincer, până acum ar fi fost inimaginabil „, a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

Silvestru Șoșoacă a fost plasat sub control judiciar după ce ar fi lovit un poliţist

Scandalul a izbucnit în momentul în care mai mulţi jurnalişti italieni au vrut să ia un interviu senatoarei Diana Șoșoacă. În urma scandalului, poliţiştii au intervenit la caz, iar Silvestru Șoșoacă a fost plasat sub control judiciar. Senatoarea susține că soţul ei este nevinovat şi că ar fi fost lovit de polițiștii care au intervenit la fața locului

Pe scurt, s-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnalişti care erau din Italia. Nu au respectate datele convenite, adică să răspund la trei întrebări, nu s-a respectat. Am solicitat intervenţia 112, este filmat tot. Am rămas cu un cameraman de orgine sarba şi incă un individ.. Vorbeau în engleză şi le-am spus să vorbească în italiană pentru că sunt de la o televiziune italiană. A venit poliţia, a mai venit o echipă de poliţişti care a deschis uşa. În acel moment i-a făcut culoar doamnei jurnaliste, a intrat în casa mea, a filmat în casa mea fără acord, şi i-am spus să o scoată afară. Ea a venit în mine, m-a lovit pe mine urlând că îi sechestrez pe cei doi, asta în timp ce cei doi indivizi vorbeau cu poliţia.

Soţul le-a spus că dacă nu o dau afară poliţiştii, o da el. Trei poliţişti au sărit peste bărbatul meu. Are 3-4 secunde în care şi-a pierdut conştiinţa. El nici nu ştie ce s-a întâmplat. Cum e posibil să îl imobilizaţi pe soţul meu? a explicat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a chemat poliția la Parlament pentru că i-ar fi fost furate mai multe bunuri. Aceasta susţine că din propria poșetă i-au fost furate o tabletă dar şi alte bunuri de valoare. Senatoarea arată că va depune o plângere la Parlament și că vor fi chemați criminaliștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *