Prima pagină » Stiri si curiozitati » Kit pentru albirea dinților: „Zâmbet de Hollywood” obținut la domiciliu

Kit pentru albirea dinților: „Zâmbet de Hollywood” obținut la domiciliu

05 nov. 2021, 15:48,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Un zâmbet alb și sănătos este considerat un simbol al succesului, „Zâmbetul de la Hollywood” se poate obține și la domiciliu cu ajutorul unui kit pentru albirea dinților. Este foarte greu să păstrezi smalțul dintelui într-o stare perfect albă fără să apelezi la diverse metode de albire.

Fiecare din noi consumă băuturi precum ceai, cafea sau vin roșu. Acestea afectează într-un mod negativ, vizibil și rapid starea dinților. Pentru a rezolva această problemă poți apela la două soluții: alegi serviciul de albire a dinților într-o clinică stomatologică sau efectuezi o procedură de albire la domiciliu folosind un kit.

femeie care zambeste larg

Un zâmbet alb și sănătos este considerat un simbol al succesului

Cum alegi cel mai bun kit pentru albirea dinților: Beneficiile acestei proceduri

O vizită la medic și o albire într-un cabinet stomatologic necesită o investiție suficient de mare. Dacă nu ai posibilitatea să apelezi la un specialist pentru albirea dinților nu este o problemă, o poți face și acasă. Pentru a reuși să obții efectul dorit trebuie să știi să alegi produse de înălbire bune pentru tine. De obicei, kitul pentru albirea dinților conține un gel pe care îl aplici mai multe zile la rând.

De cele mai multe ori un kit complet conține o cârpă protectoare pentru piept, două siringi cu gel de albire și două capace termice din silicon. Pentru a te convinge că ai ales un kit care nu-ți va afecta starea de sănătate trebuie să te asiguri că acesta este fabrict dintr-un material hipoalergenic. De asemenea, este important să studiați cu atenție compoziția gelului și să vă documentați referitor la substanțele care se regăsesc în gel.

Dacă știți că sunteți o persoană alergică este important să vă consultați cu un stomatolog înainte de a folosi un anumit kit pentru albire.

persoana care aplica un gel de albire pe o capa pentru dinti

Kitul pentru albirea dinților conține un gel pe care îl aplici mai multe zile la rând

Dacă ai dubii să folosești sau nu un kit format doar din gel, atunci poți apela la unul care conține și lumină albastră. Din ce este compus acest kit? Setul este echipat cu șervețele de curățare și un capac transparent pe care se aplică un strat de gel de albire. Aparatul care albește smalțul dinților, este format dintr-o lampă albastră cu LED. Durata de viață a lămpii este de 30.000 de ore, iar efectul alb realizat cu acest aparat durează de la 3 până la 6 luni.

Avantajul acestui kit este că acționează exclusiv pe suprafața exterioară a dentinei și nu usucă gingiile. Pentru a consolida rezultatele, medicii recomandă să nu folosiți alimente și băuturi colorante timp de 24 de ore după albire.

Kitul bazat pe lumina albastră este asemănător cu sistemul de foto-albire profesională, o procedură foarte populară în clinicile stomatologice moderne.

Kit format din pixuri de albire cu peroxid: Avantajul acestui kit

Kitul care funcționează destul de eficient, este format din nouă pixuri de albire cu peroxid. Cu ajutorul acestor pixuri reușiți practit să vă pictați dinții. De obicei, aceste stilouri conțin același agent de albire a smalțului folosit de medicii dentiști.

Aceste creioane au și o aromă de mentă, astfel încât procedura este una plăcută. De asemenea, s-a constat că înălbitorul care se conține în stilou nu este la fel de sensibil ca alte geluri.

Un kit format din stilouri de albire, conține și un accelerator cu 20 de LED-uri proiectat pentru a accelera albirea. Avanjatul acestui kit este că acționează foarte repede. Este suficient să-l aplicați doar 5 minute dimineața și 5 minute înainte de culcare.

femeie cu buzele rosii care zambeste

Dacă ai dubii să folosești sau nu un kit format doar din gel, atunci poți apela la unul cu lumină albastră

Cum albești dinții folosind un kit: Pașii pe care trebuie să-i urmezi

Pentru a începe procedura de albire, este necesar să pregătiți un muștiuc. Pentru a trece la următorul pas, muștiucul trebuie încălzit în apă fierbinte și presat ferm la dinți. Polimerul elastic va lua forma individuală a maxilarului, iar dispozitivul nu va cauza disconfort.

Dacă vei folosi zilnic o perioada de 10-12 zile, gelul va reuși să acționeze și să dizolve cu desăvârșire și fără durere placa pigmentară din tutun, alimente și băuturi. O procedură se efectuează timp de 30 de minute, dar poate dura și o oră în primele zile de aplicare.

femeie care doreste să manance un mar

Un kit format din stilouri de albire, conține și un accelerator cu 20 de LED-uri

Este important să vă documentați mult când vă decideți să folosiți un kit de albire pentru dinți. Nu toate seturile de albire a dinților sunt făcute în mod egal, unele funcționează mai bine decât altele. De asemenea, dacă ai ales să folosești un anumit produs pentru albirea dinților este important să discuți cu medicul stomatolog despre siguranța acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *