Prima pagină » Cancan » Kira, sora lui Ianis Hagi, a făcut senzație cu o rochie scurtă. Și ea, dar și mama ei au purtat ținute Valentino

Kira, sora lui Ianis Hagi, a făcut senzație cu o rochie scurtă. Și ea, dar și mama ei au purtat ținute Valentino

28 dec. 2023, 14:48,
în Cancan

Kira, sora mai mare a lui Ianis Hagi, a făcut senzație la petrecerea de cununie cu o rochie scurtă, neagră, accesorizată cu pene. Tânăra actriță, ca și mama ei, Marilena Hagi, au optat pentru ținute Valentino, fiind un etalon al eleganței. Cât despre atmosfera evenimentului, în afara trupei Pindu, orchestra Horia Brenciu s-a achitat cu brio de îndatoriri.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil în prima zi de Crăciun. Petrecerea care a urmat a avut loc într-un restaurant din nordul Bucureștiului. De la eveniment nu au lipsit părinții tinerilor însurăței dar nici sora mai mare a lui Ianis. Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu discret de mai mulți ani, iar cererea în căsătorie a avut loc în vară, la Paris. Sportivul a postat prima fotografie cu Elena pe Instagram în noiembrie 2022, iar în octombrie 2023, perechea a organizat o petrecere de logodnă la Constanța.

Kira, sora lui Ianis Hagi, a făcut senzație cu o rochie scurtă

De Crăciun, înconjurați de familie și prieteni, Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil. La petrecere, mama și sora jucătorului de fotbal au purtat ținute Valentino. Kira Hagi o optat pentru o rochie mini neagră, fără bretele și accesorizată cu pene. A completat outfitul cu mănuși negre din piele și sandale bej cu platformă.

Potrivit site-urilor de profil, rochia Valentino are prețuri între 3.430 și 5.300 de euro, în timp ce pantofii costă 980 de euro. La rândul ei, Marilena Hagi a optat pentru o rochie Valentino din voal brodat cu paiete argintii și turcoaz. Aceeași rochie a fost purtată de actrița Michelle Yeoh, câștigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal în 2023.

Michelle Yeoh este prima actriță de origine asiatică onorată cu această distincție. Michelle Yeoh a purtat rochia Valentino în octombrie 2023, la gala aniversară a hotelului Mandarin Oriental din Hong Kong.

Horia Brenciu a întreținut atmosfera evenimentului

Cele mai spectaculoase apariții au rămas ținutele miresei, desigur. Elena Tănase a purtat două rochii, o creație Marchesa roșie și o creație Elie Saab în degrade roz fucsia și galben. A doua apariție a fost accesorizată cu un șal din pene roz.

Cât despre atmosfera evenimentului, aceasta a fost întreținută, printre alții, de artistul Horia Brenciu. Însă, cum era de așteptat, și trupa Pindu a făcut un show de zile mari.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-ar fi cunoscut pe când fotbalistul juca la FC Viitorul, actuala Farul Constanța. Elena este de origine aromână, asemeni sportivului, și a urmat Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Tatăl tinerei este Dimciu-Palavoti Tănase, om de afaceri în construcții și agricultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`