Prima pagină » Cancan » Kira Hagi, surprinsă alături de iubitul ei. Scene romantice pe stadionul din Munchen

Kira Hagi, surprinsă alături de iubitul ei. Scene romantice pe stadionul din Munchen

03 iul. 2024, 14:33,
BZI.ro, în Cancan

În ziua meciului România – Olanda, Kira Hagi a apărut împreună cu iubitul ei în tribuna stadionului, alături de mama ei și soția fratelui. În imaginile surprinse de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor, fiica lui Gheorghe Hagi a oferit momente romantice în tribună. În ceea ce privește viața profesională, Kira Hagi este o talentată actriță care cochetează și cu arta plastică.

În vârstă de 28 de ani, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”. În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei, potrivit Libertatea.

Kira Hagi, prima apariție alături de iubit

În prezent, Kira joacă în serialul „Lia”, de la Antena 1, unde o interpretează pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice. Mira este o tânără şi talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru (Ştefan Floroaica).

Dacă despre viața ei profesională vorbește mereu cu deschidere, în ceea ce privește viața personală, Kira Hagi a fost mereu foarte discretă. Acum însă, Kira Hagi a surprins. Fata lui Gică Hagi nu avea cum să rateze meciul România – Olanda de la EURO 2024, unde tricolorii au fost învinși cu 3-0.

Însă până să înceapă meciul, Kira Hagi a oferit scene romantice, scrie Gazeta Sporturilor. Tânăra actriță și pictoriță a stat în brațele iubitului ei, iar tânărul a sărutat-o pe obraz. N-au ținut cont de inhibiții chiar dacă la un scaun distanță era mama acesteia, dar și soția fratelui Ianis.

Cei doi au stat îmbrățișați minute bune, apoi au făcut poze de grup cu restul rudelor prezente pe stadion. E pentru prima dată când Kira Hagi apare în spațiul public alături de iubitul ei.

S-a îndrăgostit prima dată la 13 ani

Actrița a dezvăluit într-un interviu acordat lui Marius Tucă că s-a îndrăgostit prima oară la 13 ani.

„Era un băiat tot așa, foarte timid, ca și mine. Doi timizi. Avea un simț al umorului extraordinar, ceea ce eu apreciez la fiecare om pentru că mi se pare că este un atu să ai simțul umorului, mai ales în dragoste” a declarat fiica lui Gică Hagi.

„Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă – sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort. E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit”, spunea Kira Hagi, în 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *