Prima pagină » Cancan » Kira Hagi și-a decis viitorul de la o vârstă fragedă. Care este de fapt relația dintre actriță și Jonathan Alexandru

Kira Hagi și-a decis viitorul de la o vârstă fragedă. Care este de fapt relația dintre actriță și Jonathan Alexandru

09 iun. 2022, 14:15,
în Cancan

Kira Hagi a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cu toate că atunci când era mică nu știa exact ce drum va urma în cariera sa, la momentul actual tânăra este o actriță desăvârșită. De asemenea, pictura este o altă pasiune pe care fiica lui Gheorghe Hagi o are.

În ceea ce privește relația dintre ea și Jonathan Alexandru, cei doi pare că sunt doar prieteni. Chiar dacă publicul a observat o chimie între ei, se pare că îi leagă doar o frumoasă prietenie și dragostea pentru actorie. 

Kira Hagi a trebuit să-și decidă viitorul la o vârstă fragedă

În vârstă de 26 ani, Kira Hagi este o tânără împlinită. Aceasta a absolvit o școală de actorie la Londra, iar de mică a fost pasionată de literatură. Mai mult de atât, fiica lui Gheorghe Hagi obișnuia să scrie scenarii după poveștile lui Hans Christian Anderson. De la vârsta de 12 ani, vedeta a fost pusă să facă o alegere foarte importantă pentru viața sa. Tatăl acesteia i-a pus la o masă pe ea și fratele său și i-a pus să se decidă ce doresc să facă atunci când vor crește. Cu toate că Ianis Hagi știa exact ce voia să facă pe viitor, tânără nu era atât de sigură. Fratele său știa sigur că vrea să devină fotbalist și nu a stat prea mult pe gânduri să îi dea răspunsul lui Gheorghe Hagi, însă Kira s-a blocat pe moment când a auzit întrebarea.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.”, a declarat Kira Hagi.

Pe lângă actorie, tânăra este pasionată și de pictură. În urmă cu un an a avut o expoziție de lucrări la Florența. Frumoasa și talentata fiică a „Regelui” a decis să accepte și o colaborare cu Aleph News. Aceasta a decis să prezinte o rubrică săptămânală, „Smart is the new cool”.

„Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine!”, a scris actrița pe pagina sa de Instagram.

Care este de fapt relația dintre actriță și Jonathan Alexandru

Kira Hagi îl are ca partener de scenă pe Jonathan Alexandru, fiul cântăreței Nicola și al compozitorului Mihai Alexandru. Cei doi sunt colegi de trei ani și sunt protagoniștii piesei „Martha și George”. S-au cunoscut prin intermediul regizorului Filip Ristovski. Într-un interviu, partenerul de scenă a fiicei lui Gheorghe Hagi a precizat că nu au existat niciodată certuri între ei. Acesta a recunoscut faptul că au mai avut păreri diferite, dar până la urmă au reușit să cadă de comun acord. Mai mult de atât, publicul a observat o chimie aparte între cei doi colegi de scenă. Totuși, Jonathan Alexandru a precizat că sunt doar prieteni foarte buni în afara scenei.

” De certat nu ne-am certat niciodată. Păreri diferite mai avem, dar cădem la comun de acord. Kira face mereu gesturi prietenești, cu toți oamenii. Este o fată de admirat. Mă bucur pentru chimia pe care publicul o observă între mine și Kira. Asta ne ajută să jucăm mai asumat și cu multă lejeritate. Iar în afara scenei suntem și rămânem prieteni foarte buni”, a declarat Jonathan Alexandru.

De curând, Kira Hagi în vârstă de 26 ani a fost surprinsă la gala premiilor IPIFF. Aceasta a purtat o rochie roșie ce a captat atenția tuturor. La eveniment au participat și Cezara Dafinescu, Manuela Hărăbor, Monica Davidescu și Rodica Mandache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`