Prima pagină » Cancan » Kira Hagi a primit inelul de logodnă în vacanța din Grecia. Cine este viitorul ginere al lui Gică Hagi

Kira Hagi a primit inelul de logodnă în vacanța din Grecia. Cine este viitorul ginere al lui Gică Hagi

13 aug. 2024, 11:41,
în Cancan

Bat clopote de nuntă pentru Kira Hagi, care a primit deja inelul de logodnă în vacanța din Grecia, după ce recent se aflase de relația ei. Fiica lui Gică Hagi s-a afișat cu iubitul ei la Euro 2024, cei doi fiind surprinși îmbrățișați în tribună. Acum, mai rămâne de văzut când va ajunge Kira Hagi în fața altarului, împreună cui iubitul ei de origine greacă.

În vârstă de 28 de ani, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde și-a luat licenţa în 2017. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”. În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, potrivit LPF.

Kira Hagi a primit inelul de logodnă în vacanța din Grecia

Nici bine nu a trecut nunta fratelui ei, Ianis Hagi, că iată în familie va mai fi una. După ce luna trecută a fost surprinsă de jurnalişti, la meciul România – Olanda, de la Euro2024, îmbrăţişndu-se în tribună cu iubitul său, Kira Hagi s-a întors din vacanţa de la Salonic logodită. Și toată lumea se întreabă cine este logodnicul ei.

Thomas Ferfelis, partenerul de viață al Kirei Hagi, are 28 de ani și a cunoscut-o pe fiica lui Gică Hagi pe vremea când erau colegi la International British School of Bucharest. Povestea lor de dragoste a început însă mai târziu, peste ani, când s-au reîntâlnit.

El este absolvent al University of Southampton din Marea Britanie, iar în prezent este manager la Cernica Events, un local de renume de pe malul lacului cu același nume. Părinții lui Thomas Ferfelis se ocupă de afaceri, aceștia având holdingul Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul menționat. Aceștia s-au stabilit în România în urmă cu mai mulți ani.

Tânărul a putut fi văzut în brațele Kirei la meciul României împotriva Olandei, de la Euro 2024. Atunci, jurnaliştii au fotografiat-o în timp ce-şi îmbrăţişa iubitul şi îl copleşea cu gesturi tandre, lucru neobişnuit până acum pentru Kira Hagi, care și-a ținut relațiile departe de ochii publicului și al presei.

„Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort. E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit”, spunea Kira Hagi la un moment dat.

Kira Hagi este o actriță pasionată și de pictură

Despre numele și renumele pe care îl poartă, Kira Hagi spunea, la un moment dat: „Nu este o presiune neapărat, nu este o povară numele pe care îl port. E o mândrie pentru mine și mai mult mă inspiră și îmi crează o determinare pentru munca mea. Mie mi se pare normal să muncești și să te dedici unei meserii”.

Amintim că Kira Hagi a ales actoria în detrimentul sportului. A studiat actoria la New York Film Academy și a putut fi văzută în multe producții românești. În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura ocupă de asemeni un loc important în viața ei. Chiar la finalul lunii octombrie 2022, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia „Rădăcini”, acaesta adugându-se unei liste lungi de expoziții pe care le-a avut în ultimii 3 ani la Constanța.

Kira poate fi văzută și în serialul „Lia”, de la Antena 1, unde o interpretează pe Mira Bădescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *