Prima pagină » Sport » Kinetoterapeutul echipei Dinamo, plătit din cheta lunară
Kinetoterapeutul echipei Dinamo, plătit din cheta lunară

Kinetoterapeutul echipei Dinamo, plătit din cheta lunară

06 dec. 2021, 17:59,
în Sport

Mircea Rednic l-a adus înapoi la Dinamo pe kinetoterapeutul Gabi Niculescu. ”Puriul” i-a promis un salariu lunar de 1.500 de euro și i-a transmis că îi va plăti el acești bani în cazul în care clubul nu are de unde. După o lună, antrenorul a uitat, iar jucătorii români fac acum chetă lunar pentru a-l plăti pe cel care le rezolvă problemele de ordin fizic.

Situația financiară de la Dinamo este în continuare una extrem de dificilă! Antrenorul câinilor, Mircea Rednic (59 de ani), a dezvăluit că a trebuit să plătească asigurarea și benzina autocarului. Nu a ezitat să critice suporterii din DDB, care conform spuselor sale nu prea mai bagă bani la echipă. Acum, o altă problemă importantă a apărut în sânul echipei.

Kinetoterapeutul Gabriel Niculescu este unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul tehnic al lui Dinamo. Acesta este mereu alături de jucători și le oferă soluții atunci când aceștia se simt foarte obosiți, prea încărcați sau au probleme musculare. Niculescu a mai lucrat în trecut la Dinamo și a revenit acum odată cu întoarcea lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare, la rugămintea antrenorului dinamovist, potrivit prosport.ro.

Cu toate astea, prezența sa la Dinamo a stat sub semnul întrebării până în momentul în care liderii vestiarului s-au implicat.

Rednic l-a plătit o lună, după care a uitat!

Sursele din vestiarul ”câinilor” povestesc însă că ”Puriul” l-a lăsat de izbeliște pe Niculescu. Kinetoterapeutul nu ar fi vrut inițial să vină la Dinamo, fiind speriat de problemele financiare pe care le are clubul.

Pentru a-l convinge, Rednic i-ar fi transmis că îi va plăti el salariul lunar dacă apare vreo problemă cu clubul. Zis și făcut.

Gabi Niculescu, kinetoterapeutul lui Dinamo

Niculescu a revenit în Ștefan cel Mare, iar managementul roș-alb i-a transmis că nu are de unde să îi achite salariul cerut. Este vorba de 1.500 de euro pe lună. Acesta a apelat la ce care l-a convins să revină, Mircea Rednic. ”Puriul” i-a dat 1.000 de euro în prima lună, după care i-a spus că nu mai are de unde și că e liber să se plece unde vede cu ochii.

Niculescu a fost la un pas să părăsească Dinamo, i-a anunțat pe jucători că nu poate să stea fără salariu și că a fost păcălit de Rednic, iar băieții nu au stat cu mâinile în sân.

În ajutorul său au sărit imediat liderii vestiarului. Gabi Torje, Cosmin Matei, Steliano Filip și Deian Sorescu strâng lunar mână de la mână pentru a aduna salariul lui Gabi Niculescu, iar acesta își pune în continuare serviciile la dispoziție.

Jucătorii români i-au transmis lui Niculescu: ”Gabi, uită ce ai discutat cu nea Mircea! Noi avem nevoie de tine, te ajutăm noi. Îți plătim 1.500 de euro pe lună. E treaba noastră cum adunăm banii, tu rămâi cu noi, nu pleca!”. 

Decizia jucătorilor vine și datorită faptului că Niculescu este considerat unul dintre cei mai buni kinetoterapeuți din fotbalul românesc. De-a lungul anilor acesta a lucrat inclusiv la echipa națională a României, iar toți fotbaliștii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Pe Filip și Matei i-a scos din lot!

Doi dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo, Steliano Filip și Cosmin Matei, au fost anunțați de către Mircea Rednic că nu vor mai face parte din lotul lui Dinamo și au fost trimiși să se antreneze separat, anunță Fanatik.ro. Această decizie a venit fără nicio explicație din partea antrenorului.

Rămâne de văzut cât o să dureze supărarea lui Mircea Rednic, toate acestea dacă ținem cont de faptul că și pe Deian Sorescu l-a exclus din lot la începutul lunii noiembrie, după partida pierdută de Dinamo cu Sepsi OSK, scor 4-1, dar s-a răzgândit rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *