Prima pagină » Actualitate » Kim Kardashian e nemulțumită de noua soție a lui Kanye West: „Bianca este destul de goală în preajma copiilor, chiar și în public”

Kim Kardashian e nemulțumită de noua soție a lui Kanye West: „Bianca este destul de goală în preajma copiilor, chiar și în public”

02 oct. 2024, 17:20, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

Kim Kardashian este îngrijorată de faptul că soția lui Kanye West, Bianca Censori, continuă să poarte ținute provocatoare în prezența copiilor lor – însă rapperul și noua sa parteneră refuză să își schimbe comportamentul, ceea ce face ca tensiunile dintre ei să escaladeze.

„Kim se simte încolțită, deoarece Bianca a reușit să câștige afecțiunea copiilor”, a declarat o sursă pentru In Touch. „Când sunt cu Kanye, nu există reguli; el și Bianca le îndeplinesc toate dorințele, așa că, în mod firesc, copiii se simt foarte bine în preajma lor.”

Kim, în vârstă de 43 de ani, și Kanye, de 47 de ani, au împreună patru copii – North, Saint, Chicago și Psalm – pe care i-au avut în timpul căsniciei lor de șapte ani. După divorțul finalizat în noiembrie 2022, Kanye s-a căsătorit cu Bianca, fost angajat al companiei sale, o lună mai târziu.

Bianca, în vârstă de 29 de ani, este recunoscută pentru stilul său vestimentar îndrăzneț, adesea controversat, care depășește limitele decenței prin expunerea părților intime ale corpului.

Kim Kardashian e nemulțumită de noua soție a lui Kanye West

Sursa afirmă că atunci când copiii se întorc la Kim, povestesc cât de „minunată” este Bianca, menționând că aceasta le permite „să stea treji până târziu” și „le cumpără multe dulciuri”.

„Dacă Kim încearcă să spună ceva critic despre Bianca, copiii o apără, așa că nu poate discuta deschis despre faptul că Bianca apare aproape dezbrăcată în preajma lor, chiar și în public”, adaugă sursa. „Kim l-a rugat pe Kanye să intervină, dar acesta pare să se bucure de situație, așa că discuțiile cu el nu duc nicăieri.”

Ultima speranță a lui Kim a fost să vorbească direct cu Bianca, sperând că aceasta va înțelege de ce comportamentul său nu este potrivit. Totuși, potrivit sursei, discuția nu a avut nici un rezultat.

„Kim este extrem de frustrată. Ar vrea să ia măsuri legale, dar nu are prea multe opțiuni decât dacă Bianca ar face ceva ilegal”, conchide sursa. „Este convinsă că Bianca și Kanye încearcă intenționat să o enerveze.”

În trecut, Bianca a atras atenția cu ținutele sale controversate, precum fuste extrem de scurte sau pantaloni transparenți. Fanii au speculat că Kanye este cel care influențează stilul vestimentar al soției sale. Fostul partener de afaceri al lui Kanye, Milo Yiannopoulos, a sugerat că Bianca susține pe deplin deciziile lui Kanye cu privire la imaginea sa publică.

„Bianca este o persoană minunată, fără de care Kanye nu ar mai fi alături de noi”, a comentat Milo pe X în august. „Se află într-o situație delicată ca o soție tradițională (în ciuda ținutelor), care își respectă și sprijină soțul.”

În ciuda situației tensionate, Kim depune eforturi pentru a menține relația copiilor cu tatăl lor. Ea a recunoscut într-un interviu din 2022 că gestionarea situației nu este deloc ușoară: „Indiferent prin ce trecem noi, trebuie să le ofer copiilor stabilitate și bucurie atunci când sunt cu tatăl lor. Asta înseamnă că, uneori, trebuie să zâmbesc și să mă prefac că totul este în regulă, chiar și când nu este.”

Comentarii
  • cind a aparut miscarea

    Vietile Negrilor Conteaza aka BLM
    Kanye si una ditre prietenele lui [ Candace Owen ]
    Au aparut in public cu tricouri inscriptionate ;Wite Lives Matter [Vietile albilor Conteaza]
    Cei doi fiind negri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`