Prima pagină » Cancan » Kim Kardashian apariție șocantă la Met Gala 2024. Cum s-a prezentat starul

Kim Kardashian apariție șocantă la Met Gala 2024. Cum s-a prezentat starul

07 mai 2024, 12:47,
BZI.ro, în Cancan

Vedetele din întreaga lume s-au reunit luni, la ”Met Gala 2024” din New York, un eveniment de neratat situat la răscrucea dintre modă, pop culture şi filantropie, iar Kim Kardashian nu a ezitat să apară într-o ținută care te lăsa cu gura deschisă. Ediţia din acest an a fost inspirată de nuvela „The Garden of Time”, de J.G. Ballard. Ţinutele de pe covorul roşu au fost spectaculoase, iar câteva au stârnit valuri de reacţii pe internet.

Kim Kardashian – Met Gala 2024. Starul are acum o talie extrem de subțire

Kim Kardashian a şocat din nou la Met Gala 2024. Nu rochia, marca Maison Margiela, a atras atenţia, cât faptul că vedeta a avut o talie ireal de subţire, pusă în evidenţă de un corset cu aspect metalic. După ce în 2021 a venit pe covorul roşu într-o ţinută complet neagră şi cu faţa acoperită, la ediţia de anul acesta, a fost din nou în centrul atenţiei cu o rochie „cuminte”, dar cu un detaliu anatomic care i-a făcut pe mulţi să se întrebe cum poate respira şi „câte coaste şi-a scos”.

Un alt moment care a atras toate privirile a fost apariţia actriţei Zendaya, într-o ţinută marca John Galliano (Maison Margelia), o rochie în tonuri de albastru electric şi smarald, cu voal şi pene delicate. Ea a fost văzută ulterior cu un alt look, o rochie cu trenă lungă, neagră, şi o pălărie plină de trandafiri.

Zendaya, în vârstă de 27 de ani, şi Bad Bunny, de 30 de ani, au coprezidat seara, alături de Jennifer Lopez, purtând o rochie Schiaparelli transparentă şi strălucitoare, şi de actorul Marvel Chris Hemsworth şi redactorul şef al Vogue, Anna Wintour.

Un loc la cină a costat 75.000 de dolari

Un loc la cina din acest an a costat 75.000 de dolari, iar o masă întreagă 350.000 de dolari. Ediţia precedentă a adus încasări de aproximativ 22 de milioane de dolari. Evenimentul are loc în prima zi de luni din luna mai şi însoţeşte deschiderea marii expoziţii anuale a The Costume Institute.

Anul acesta, Met a apelat la tehnologie pentru a-şi aduce la viaţă „frumuseţile adormite”, cele mai preţioase, originale şi uneori fragile piese dintr-o colecţie extraordinară de 33.000 de haine şi accesorii ce acoperă mai multe secole de istorie a modei.

De asemenea, muzeul a colaborat cu OpenAI, specializat în inteligenţă artificială generativă, pentru a le oferi vizitatorilor ocazia de a conversa cu o personalitate mondenă newyorkeză din secolul XX, Natalie Potter, despre impresionanta rochie cu trenă pe care a purtat-o în ziua nunţii sale, la 4 decembrie 1930.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *