Prima pagină » International » Kim Jong-Un şi-a cerut iertare în faţa poporului său. Care a fost motivul pentru care a apărut în lacrimi în fata naţiunii nord-coreene

Kim Jong-Un şi-a cerut iertare în faţa poporului său. Care a fost motivul pentru care a apărut în lacrimi în fata naţiunii nord-coreene

13 oct. 2020, 12:50,
în International

Imagini inedite cu liderul nord-coreean. Kim Jong-Un şi-a cerut iertare în faţa poporului său. Toate acestea s-au întâmplat la un eveniment la care au participat liderii Coreei de Nord. Dictatorul a plâns în fata naţiunii şi a spus că îi pare rău pentru anumite alegeri greşite pe care le-a făcut pentru ţara sa.

Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, a plâns în fata naţiunii sale în timp ce îşi cerea iertare. În contextual pandemiei de coronavirus, dictatorul a spus că îi pare rău pentru anumite alegeri făcute, care nu au fost bune pentru ţara lui.

Kim Jong-Un şi-a cerut iertare în faţa poporului său

Cu ocazia evenimentului desfăşurat în weekend, pentru celebrarea a 75 de ani de la guvernarea Partidului Muncitoresc, unde a avut loc şi o parade militară de mare anvergură, liderul a ţinut la sfârşit un discurs surprinzător. Kim Jong-Un a fost nevoit să îşi dea ochelarii os pentru a-şi şterge lacrimile. Liderul nord-coreean Kim-Jong-un le-a cerut scuze oamenilor cu lacrimi în ochi, scrie The Guardian.

Analiştii spun că aceasta este o indicaţie a presiunii crescânde asupra regimului său.

„Oamenii noştri şi-au pus toată încrederea în mine, la fel de înaltă ca cerul şi de adâncă cum este marea, dar nu am reuşit să mă ridic mereu la înălţime. Îmi pare foarte rău pentru asta”, a afirmat liderul.

„Este important să ne uităm de ce a ajuns să verse lacrimi cu o astfel de ocazie. Sub mesajul său, se poate simţi că liderul de la Phenian simte o presiune mare privind conducerea să”, a explicat Hong Min, directorul diviziei Coreea de Nord la Institutul Coreean de Unificare Naţională.

Cum a fost surprinsă sora lui Kim Jong-un. Detaliul care a făcut ocolul planetei

După ce mai multe zone din Coreea de Nord au fost afectate de taifunuri, acestea au fost vizitate de către liderul suprem. Sora lui Kim Jong-un l-a însoţit pe dictator unde aceştia au inspectat operaţiunile de salvare şi recuperare dintr-un sat inundat.

Cum a fost surprinsă sora lui Kim Jong-un

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a inspectat operaţiunile de salvare şi recuperare dintr-un sat inundat, aceasta fiind cea mai recentă vizită în zonele afectate de taifunuri.

În fotografiile publicate de presă de stat din Coreea de Nord, apare şi sora dictatorului, fiind primele imagini cu ea din ultimele două luni, potrivit Reuters.

Kim a lăudat viteza cu care au decurs lucrările de reconstrucţie din zona Kimhwa, în sud-estul ţării, iar în vizita sa a fost însoţit de Kim Yo Jong, a raportat KCNA.

Liderul nord-coreean a făcut scurte declaraţii despre furtunile care au lovit ţară: „Anul acesta a fost unul dintre cei mai dificili, furtunile au lovit cu putere”.

Sora lui Kim Jong-un, considerată al doilea om în stat, a devenit proeminenta pe scenă politică prin retorica ei dură împotriva Coreeii de Sud.

Ce ordin a dat Kim Yo Jong armatei

Sora liderului nord-coreean, în calitate de director adjunct al Departamentului de Propagandă al Partidului Muncitoresc din Coreea a continuat să îşi extindă autoritatea asupra afacerilor militare, chiar dacă nu mai apăruse în public.

„Tovarăşa Kim Yo Jong a emis în dată de 26 decembrie un ordin numit ‘Privind îmbunătăţirea logisticii şi lanţului de aprovizionare al Armatei Populare Coreene’, care vizează fiecare ramură a armatei”, a declarat o sursă militară din provincial North Hwanghae. Detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *