Prima pagină » Radio » Actualitate » Kim Basinger, transformată total de operațiile estetice. Cum arată la 69 de ani fosta soție a lui Alec Baldwin

Kim Basinger, transformată total de operațiile estetice. Cum arată la 69 de ani fosta soție a lui Alec Baldwin

10 mai 2023, 10:03,
în Radio

Fosta frumusețe hollywoodiană Kim Basinger este transformată total de operațiile estetice și a ajuns de nerecunoscut. Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi și cu greu mai amintește de bomba-sexy de altădată. Acum, în vârstă de 69 de ani, Kim Basinger a participat la o petrecere dată de fiica ei și a actorului Alec Baldwin.

Kim Basinger a fost una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și un sex simbol al aniilor ’90. Acum, actrița a ajuns de nerecunoscut, deoarece a exagerat cu operațiile estetice, iar imaginile cu ea sunt acum greu de privit. Vedeta și-a înghețat complet fața și și-a sters toate trăsăturile frumoase.

Kim Basinger, transformată total de operațiile estetice

Kim Basinger a șocat cu cea mai recentă a apariție în public, înfățișarea actriței fiind complet schimbată din cauza intervențiilor estetice. Fosta glorie de la Hollywood, acum în vârstă de 69 de ani, a fost prezentă la petrerea de baby shower a fiicei pe care o are cu actorul Alec Baldwin, Ireland. Ireland Baldwin și muzicianul RAC, cunoscut și sub numele de André Allen Anjos, așteaptă primul lor copil anul acesta, cei doi dând vestea cea mare la sfârșitul lui 2022.

Kim Basinger s-a prezentat la petrecere îmbrăcată într-un costum gri și o bluză neagră. Ea a fost acolo cu iubitul ei, hair stylist-ul Mitch Stone. Din cauza intervențiilor estetice, chipul celebrei actrițe a ajuns de nerecunoscut.

Anul trecut, actrița a dezvăluit că se luptă cu agorafobia, o afecțiune ce se definește prin teama de a rămâne singur în anumite situații, atât în spații aglomerate, cât și închise, ce determină persoanele afectate să ajungă să trăiască mai mult izolate. Basinger a povestit că a experimentat pentru prima dată o anxietate copleșitoare când făcea cumpărături la un magazin de produse naturiste dintr-un cartier din California.

„Coșul meu era aproape plin și am trecut prin ceva copleșitor, ceva ce nu mă mai lăsa să respir. Așa că am lăsat coșul și m-am dus la mașină. Și asta a fost ultima dată când am condus, am făcut o pauză de șase, șapte luni”, a povestit Kim Basinger.

Actrița trăiește o adevărată dramă

Actrița a mai spus că ajunsese să nu mai poată părăsi casa și nici să-și mai cheme prieteni la cină.

„Este ca și cum ceva se închide în tine și trebuie să înveți din nou totul. A trebuit să reînvăț să conduc. Dar mulți ani nu am am trecut prin tunelurile din Malibu”, a mai spus actrița din „L.A. Confidential”.

În cadrul interviului în care Kim a făcut dezvăluirile legate de afecțiunea sa, fata actriței și a lui Alec Baldwin a recunoscut și ea că mult timp s-a confruntat cu diverse probleme psihice și a consumat Xanax cu alcool în exces. Ea a precizat că nu a mai putut vorbi cu părinții ei timp de un an din cauza problemelor pe care le avea.

„Totul îmi provoca panică. De la zgomotul făcut de geamul portierei mașinii, până la incapacitatea de a-mi mai da seama cum se deschide ușa de la mașină”, a supus și Ireland Baldwin, fiica lșui Kim Basinger.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024