Prima pagină » Cultural » Keo și Misty au planuri de căsătorie. Când va avea loc marele eveniment

Keo și Misty au planuri de căsătorie. Când va avea loc marele eveniment

16 iun. 2022, 08:32,
în Cultural

Keo și Misty formează un cuplu de mai bine de 8 ani și au planuri de căsătorie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură din plin de rolul de părinți. Aceștia au o fetiță superbă de care sunt tare mândri. Cu toate acestea, Keo și Misty au evitat până acum să facă marele pas dintr-un motiv surprinzător. Recent, cei doi artiști au declarat că sunt mai pregătiți ca oricând să își unească destinele. Iată când va avea loc marele eveniment.

Keo și Misty își doresc să se căsătorească

Celebrul artist Keo și frumoasa lui iubită, Misty, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Mai mult, aceștia au o fetiță superbă, pe micuța Arya. De când au devenit părinți, Keo și Misty radiază de fericire și se declară împliniți.

Cei doi au fost adesea întrebați de ce nu se căsătoresc, însă răspunsurile lor au fost mereu discrete și rezervate. Recent, Keo și Misty au declarat că au planuri de căsătorie și își doresc să facă marele pas.

,,Îmi doresc foarte mult să port acea rochie de mireasă, să existe o ceremonie. Provin dintr-o familie credincioasă, bunica e extrem de credincioasă, mama la fel și mi-ar plăcea să există această ceremonie și în fața Domnului. Mi-aș dori această petrecere cu apropiații noștri, să avem poze, amintiri. Va fi ceva foarte restrâns, doar apropiații, nu-mi doresc ceva grandios să n-ai timp să stai de vorbă cu toată lumea, să nu apuci să-i saluți. Vreau ceva încât să fim cu apropiații și să ne bucurăm cu adevărat de acele momente.”, a precizat Misty.

La rândul lui, Keo a oferit câteva detalii despre frumosul eveniment care va urma în viața lor, fără a dezvălui data la care va avea loc cununia civilă și religioasă.

,,Sunt sigur că va fi o mireasă superbă și o să-și aleagă rochia cum îi place ei. Ne gândim să facem, nu am stabilit nici o dată sau așa, clar va urma și acest pas (…) Nu a fost pe lista noastră de priorități, dar promitem când vom avea ceva concret să stiți.”, a declarat celebrul cântăreț.

Un alt artist care se bucură din plin de viață alături de iubita sa este Dima Trofim. Acesta a devenit de curând tătic și radiază de fericire alături de femeia care i-a cucerit inima.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de carismaticul Andrei Ștefănescu. Acesta a trecut prin două divorțuri dureroase, însă are o relație bună cu Antonia, fosta soție, de dragul fiului lor, Ayan.

Când va avea loc marele eveniment din viața celor doi artiști

De-a lungul timpului au apărut în lumea mondenă zvonuri că îndrăgitul artist Keo și frumoasa lui iubită, Misty, s-au căsătorit în secret. Aceștia au negat însă presupunerile apărute și au declarat că au planuri de căsătorie. Aceștia își doresc să facă marele pas în viitorul apropiat, însă nu au stabilim deocamdată când va avea loc marele eveniment.

,,Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie. Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă.”, a mărturisit frumoasa Misty.

Keo și Misty formează un cuplu de mai bine de 8 ani și își doresc să se căsătorească. Aceștia au împreună o fetiță și se declară fericiți și împliniți. Cu toate că nu au stabilit când va avea loc evenimentul, cei doi sunt mai hotărâți ca oricând să își unească destinele în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *