Prima pagină » National » Kelemen Hunor a acceptat să candideze din partea UDMR la alegerile prezidenţiale
Kelemen Hunor a acceptat să candideze din partea UDMR la alegerile prezidenţiale

Kelemen Hunor a acceptat să candideze din partea UDMR la alegerile prezidenţiale

06 sept. 2024, 20:00,
în National

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a acceptat vineri să candideze din partea UDMR la alegerile prezidenţiale, el afirmând că este timpul ca vocea raţiunii să învingă în politică.

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a acceptat propunerea Uniunii de a candida din partea UDMR la alegerile prezidenţiale.

„Voi fi vocea maghiarilor şi a tuturor cetăţenilor care sunt trataţi incorect şi cu neîncredere de către stat, a căror viaţă este îngreunată zi de zi, cu orice ocazie, în serviciile oferite”, a spus liderul UDMM.El a precizat că ”preşedinţii anteriori au fost în serviciul statului şi nu al cetăţenilor şi au construit statul-coşmar şi i-au permis să îşi bată joc de cetăţeni”.

„Este timpul ca vocea raţiunii să învingă în politică!”, transmite Kelemen Hunor.

Președinții organizațiilor județene al UDMR i-au cerut liderului formațiunii, Kelemen Hunor, să candideze

Președinții organizațiilor județene al UDMR i-au cerut liderului formațiunii, Kelemen Hunor, să candideze la alegerile prezidențiale din acest an. Consiliul Reprezentanților Unionali urmează să valideze vineri propunerea.

„Președinții organizațiilor județene ale UDMR i-au cerut președintelui Uniunii să fie candidatul UDMR la alegerile prezidențiale. Președintele UDMR este cel mai în măsură să fie vocea comunității maghiare și să vorbească despre aspirațiile, problemele și obiectivele comunității noastre în această campanie electorală. El este cel mai cunoscut și respectat politician maghiar din România, care poate reprezenta unitatea comunității maghiare din România și, prin urmare, solicităm Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) să susțină, vineri, această propunere”, a anunțat deputatul UDMR Csoma Botond.

Vineri, începând cu ora 11.00, la Cluj-Napoca, este programată şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali al UDMR. Kelemen Hunor, președintele UDMR, a mai fost candidatul formațiunii la prezidențiale în 2009, 2014 și 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *