Prima pagină » Sport » Katherine Diaz a murit lovită de fulger. Sportiva se antrena pentru Jocurile Olimpice

Katherine Diaz a murit lovită de fulger. Sportiva se antrena pentru Jocurile Olimpice

24 mart. 2021, 11:34,
BZI.ro, în Sport

Sportiva Katherine Diaz, în vârstă de 22 de ani, a murit lovită de fulger în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice. Tânăra, originară din El Salvador, urma să participe la proba de surf.

Considerată o sportivă de top în domeniul surfingului, aceasta se pregătea pentru debutul olimpic al surfingului, în vara anului 2021, la Tokyo.

Surferita Katherine Diaz a murit

În timpul unei sesiuni de antrenament, sportiva a fost lovită de fulger și a murit.

„O mare atletă care ne-a reprezentat țara ne-a părăsit”, a transmis Federația Salvadoreză de Surf într-o postare care îi aducea un ultim omagiu lui Katherine Diaz.

„Ne vedem curând, mare războinic. El Salvador este în doliu”, se mai spune în mesajul prezentat de The Guardian.

Katherine a intrat în apă pentru antrenamente când a fost lovită de fulger. Sportiva se lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice din Tokyo, care organizează în premieră proba de surf.

Întreagă tragedie a avut loc pe plaja El Tunco, la doar 16 kilometri sud de capitala El Salvadorului, mai transmite sursa citată.

Schimbarea bruscă a vremii i-a luat prin surprindere pe toți cei de pe plajă: „cerul era senin și a avut loc deodată o furtună neprevăzută care nu părea să aibă o intensitate electrică prea mare”, potrivit ziarului spaniol AS.

Sportivul paralimpic Iulian Şerban a murit la începutul acestui an

Sportivul paralimpic Iulian Şerban a murit la doar 35 de ani. Decesul acestuia i-a şocat pe apropiaţi şi pe colegii acestuia. Şerban şi-a pierdut un picior în urma unui accident de tren suferit la vârsta de 21 de ani.

„Clubul Steaua Bucureşti anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui care a fost Iulian Şerban. Campion mondial în trei rânduri la paracanoe (2010, 2011 şi 2012) şi ocupant la locului 4 la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (2016), Iulian a plecat fulgerător dintre noi la doar 35 de ani”, a precizat Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Jucatorul de hochei Timur Faizutdinov și-a găsit sfârșitul chiar în timpul unui meci de hochei

Timur Faizutdinov, a murit după ce a fost lovit în cap de puc în timpul unui joc vineri, 12 martie. Tragicul eveniment a avut loc în timpul meciului dintre Dynamo St. Petersburg și Loko Yaroslavl din campionatul Rusiei de juniori. Lovitura a venit din partea unui opozant, dar nu a fost cu intenție.

„Timur Faizutdinov, fundașul lui Dynamo Saint Petersburg, a murit tragic la vârsta de 19 ani. El a fost rănit fatal în timpul unui meci MHL împotriva lui Loko din Yaroslavl, pe 12 martie. SKA Hockey Club transmite cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Timur”, a fost mesajul clubului care l-a consacrat.

Faizutdinov a apărut în 52 de jocuri cu MHK  Dynamo St. Petersburg în sezonul 2020-2, unde a jucat foarte bine și era văzut ca un profesionist, deși avea doar 19 ani.

Sportiva Katherine Diaz, în vârstă de 22 de ani, a murit lovită de fulger în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *