Prima pagină » Cultural » Kate Middleton urmează să aibă prima apariție publică, după ce a anunțat că suferă de cancer. Unde va fi prezentă pe 15 iunie

Kate Middleton urmează să aibă prima apariție publică, după ce a anunțat că suferă de cancer. Unde va fi prezentă pe 15 iunie

29 mai 2024, 09:20,
BZI.ro, în Cultural

Kate Middleton urmează să aibă prima apariție publică, după ce a anunțat că suferă de cancer cu toate că prințul William nu ar fi de acord.

Cu doar câteva luni în urmă, Kate Middleton a dat vestea șocantă că a fost diagnosticată cu cancer și urmează tratament cu chimioterapie. Prințesa de Wales a transmis un mesaj video plin de curaj, exprimându-și încrederea în recuperare și respectând cu strictețe indicațiile medicale.

Deși nu a mai apărut public de ceva timp, Kate Middleton își dorește arzător să participe la Trooping the Colour din acest an, un eveniment regal de importanță majoră dedicat tatălui soțului său, regele Charles. Cu toate acestea, se pare că prințul William nu este de acord cu această dorință a soției sale.

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

O veste tulburătoare a zguduit recent lumea. Prințesa de Wales se confruntă cu o boală gravă. Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer, o afecțiune cu care se confruntă deja și socrul său, regele Charles.

Dorind să fie transparentă, Kate Middleton a ales să publice un videoclip în care își explică absența din spațiul public. Prințesa a sugerat că a ales să se concentreze pe propria sănătate în această perioadă dificilă. De atunci, nu a mai apărut în lumina reflectoarelor.

Kate Middleton urmează să aibă prima apariție publică

Deși se confruntă cu probleme de sănătate, Kate Middleton este hotărâtă să participe la Trooping the Colour, un eveniment regal de o importanță majoră ce va avea loc pe 15 iunie. Tradiția anuală a Zilei Suveranului are loc de peste două secole, iar anul acesta este dedicată regelui Charles, care se luptă și el cu o boală gravă.

Participarea lui Kate Middleton la Trooping the Colour depinde de acordul medicului său. Există informații conform cărora prințul William nu susține această dorință a soției sale.

„Kate i-a spus lui William că, dacă are aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară la acel eveniment”,  a declarat o sursă din familia regală a Marii Britanii, citată de  Hindustan Times.

Cu ce probleme se confruntă părinții lui Kate Middleton

Dincolo de lupta cu cancerul, Kate Middleton se confruntă cu o nouă problemă. Dificultățile financiare ale părinților săi. Michael și Carole Middleton se pare că au acumulat datorii semnificative din cauza afacerilor lor. Temându-se să nu o îngrijoreze pe fiica lor, care trece deja printr-o perioadă dificilă din cauza bolii, au decis să nu o implice în această problemă.

„Carole încearcă cu disperare să o mențină pe Catherine pe deplin concentrată pe recuperarea ei. Este o perioadă foarte îngrijorătoare pentru familie, dar ei nu caută nicio asistență de la copiii lor și nu vor ca aceștia să-și facă griji.

Catherine și părinții ei sunt foarte apropiați și se consultă tot timpul, dar discuțiile despre afaceri sunt interzise, deoarece ea trebuie să se concentreze asupra sănătății” , a declarat o sursă din apropierea lor pentru Us Weekly, citat de Playtech.ro.

Kate Middleton urmează să aibă prima apariție publică, pe 15 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *