Prima pagină » International » Kate Middleton și Meghan Markle ar fi fost implicate într-un conflict de proporții înainte de căsătoria ducesei cu Prințul Harry

Kate Middleton și Meghan Markle ar fi fost implicate într-un conflict de proporții înainte de căsătoria ducesei cu Prințul Harry

08 apr. 2024, 18:45, 1 ,
în International

Kate Middleton și Meghan Markle ar fi fost implicate într-un conflict de proporții, în 2018, înainte de căsătoria ducesei cu Prințul Harry. Disputa s-ar fi aprins din cauza rochiilor domnișoarelor de onoare, printre care se număra și prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William. Dezvăluiri despre presupusa ceartă a făcut croitorul Ajay Mirpuri, cel care s-a ocupat atunci de ținutele familiei regale.

După diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales, Prințul William și Kate Middleton ar fi făcut tot posibilul să pună capăt dușmăniei cu prințul Harry și Meghan Markle, potrivit unui expert regal. Prințesa de Wales a luat legătura cu Meghan și Harry și i-a îndemnat să își aducă copiii, prințul Archie și prințesa Lilibet, în Marea Britanie pentru a-i vizita, însă invitația a fost respinsă.

Kate Middleton și Meghan Markle, ceartă înainte de nunta ducesei cu Prințul Harry

Presa internațională scrie că relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-ar fi răcit cu mult timp în urmă. În 2018, Prințesa de Wales și Ducesa de Sussex ar fi fost protagonistele unui amplu conflict, iscat înainte de nunta Prințului Harry cu fosta actriță de la Hollywood. Ținutele domnișoarelor de onoare, printre care s-a numărat și prințesa Charlotte, ar fi generat disputa lor.

După patru ani de tăcere, croitorul Ajay Mirpuri, cel care s-a ocupat de ținutele familei regale, a povestit ce s-a întâmplat atunci. El și câțiva angajați ar fi lucrat non-stop, timp de 4 zile, pentru a modifica rochiile domnișoarelor de onoare, după ce au descoperit că nu se potriveau ca măsuri.

„Dacă s-a întâmplat ceva în spatele ușilor închise de la palat, nu știu, nu s-a întâmplat în fața mea”, a spus el.

„Dar da, nunțile sunt în general stresante, mai ales una la acest nivel, trebuie să ținem cont de asta”. „S-au confruntat cu probleme ca la orice nuntă, situații stresante de ultim moment. Dar pot să înțeleg dacă cineva s-ar supăra tare că rochiile nu se potrivesc. Este deranjant. Înțeleg toate aceste lucruri, pentru că nu ți-ai dori ca domnișoarele de onoare să iasă pe o scenă mare în rochii nepotrivite, ceea ce s-ar fi putut întâmpla atunci. Toate cele șase rochii ale domnișoarelor de onoare trebuiau reparate, și noi asta am făcut”.

Prințul Harry a detaliat disputa în cartea sa

Prințul Harry a detaliat în cartea sa, „Spare”, versiunea lui și a lui Meghan în ceea ce privește disputa cu Kate Middleton. Acesta s-a arătat deranjat de modul în care subiectul a fost abordat în presa britanică, fiindcă conflictul ar fi afectat-o profund și pe soția lui, pe care a găsit-o „suspinând pe podea”.

Potrivit relatării sale, cu patru zile înainte de nuntă, Kate i-a trimis lui Meghan un mesaj despre fiica ei, prințesa Charlotte, care plângea pentru că rochia era „prea mare, prea lungă, prea largă’.

Meghan i-ar fi spus lui Kate că ea avea un croitor disponibil la Palatul Kensington, care aștepta să facă modificări, și i-a spus lui Kate s-o aducă pe Charlotte ca să-i modifice rochia. Middleton ar fi răspuns: „Nu, toate rochiile trebuie refăcute complet!”. Meghan ar fi insistat ca Charlotte să meargă la croitor, iar Kate i-a răspuns succint- „Bine!”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *